Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Technische Dienst

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0026230

Geïnteresseerd in een fulltime baan in de technische dienst met veel afwisseling en vrijheid? Wij zijn op zoek naar een medewerker technische dienst voor een organisatie in Veendam. In de technische dienst houd je je bezig met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productiemachines- en lijnen en installaties. Je werkzaamheden zijn op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied.

Je begint je werkdag om 7:45 en je gaat te werk aan de hand van werkorders uit het systeem. Deze werkorders lopen uiteen van periodiek onderhoud aan een machine tot een storing die meteen moet worden opgelost. Jij kunt verder zelf plannen met welke order je het eerste aan de slag gaat. Als er tussendoor een storing is in de fabriek dan spring jij bij om het op te lossen. Je hebt regelmatig contact met de operators in de fabriek en natuurlijk met je eigen collega’s. Je komt te werken in een team met twee ervaren TD-ers. Eens per maand heb je een storingsdienst en kun je worden gebeld voor spoedgevallen.

Je dagelijkse werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit:

  • onderhouds- en reparatiewerkzaamheden
  • revisiewerkzaamheden
  • het analyseren en verhelpen van storingen
  • het begeleiden van externe monteurs

We zoeken bij voorkeur iemand met enige werkervaring in de technische dienst. Je werkt graag in een informele organisatie waar zeker tijd is voor een lolletje op zijn tijd. Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding in de techniek (Mechatronica, Werktuigbouw of iets vergelijkbaars);
  • Je bent bereid om een week per maand storingsdienst te draaien;
  • Je denkt graag mee met de organisatie en deelt je ideeën;
  • Je bent flexibel en oplossingsgericht.

Heb jij geen ervaring maar ben je wel super technisch en kun je ons overtuigen van je kunnen? Reageer dan ook zeker op deze vacature via de sollicitatie button.

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf in Veendam. De organisatie kenmerkt zich door een nuchtere, informele werksfeer. Je komt te werken in een team met twee ervaren medewerkers TD. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen. Je krijgt veel vrijheid en je plant je eigen werkzaamheden. De organisatie is goed te bereiken vanuit Groningen, Winschoten en Assen.

Wij bieden een fulltime baan in de technische dienst bij een groot productiebedrijf in Veendam. Het salaris ligt tussen de € 2250 en € 3000, afhankelijk van de werkervaring. Naast het salaris ontvang je nog €150 per maand voor het draaien van storingsdiensten. Je krijgt 24 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld. Naast goede arbeidsvoorwaarden krijg je ook via Start People de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen aan de hand van online trainingen.