Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Technische dienst - dagdiensten

Start People Purmerend XL

Standplaats
Zwaag
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0003722

Ben jij technisch onderlegd? Heb jij ervaring met onderhoud? Of ben jij als monteur werkzaam geweest? En zoek jij naar een fulltime baan in de dagdienst voor langere tijd? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Voor een groot distributiecentrum in Zwaag zijn wij op zoek naar een full time allround medewerker / allround monteur voor de technische dienst. Jij bent als onderhoudsmonteur werkzaam in dagdiensten van maandag tot vrijdag, en in overleg ook op zaterdag beschikbaar. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd in een klein en hecht team. Binnen dit hechte team ben jij mede verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud, administratie en afhandeling van ad-hoc meldingen.

De werkzaamheden zijn zeer veelzijdig met veel wisselende werkzaamheden. De functie staat open voor onbepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Jij bent initiatiefrijk en denkt graag in oplossingen. Ook werk jij graag met je handen en ga je harder lopen voor ad-hoc meldingen. Je hebt een passie voor techniek en staat ook open om verder te leren.

Daarnaast ben jij ook;
> Een technisch of logistiek mbo diploma
> Werkervaring is een pré, maar zeker geen vereiste
> Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel
> Nauwkeurig, initiatiefrijk en stressbestendig
> Problemen signaleer je op tijd. En je denkt altijd vooruit
Beantwoord jij bovenstaande eisen met 'Ja'? Solliciteer direct en wij nemen contact op met jou!

Voor een groot distributiecentrum in Zwaag zoeken wij naar een medewerker technische dienst die zich willen aansluiten bij deze succesvolle en snel groeiende organisatie. Van origine is dit bedrijf in Duitsland begonnen maar ondertussen door heel Europa aan het groeien! Alleen al in Nederland zitten er rond de 400 filialen, en wekelijks openen zich er nieuwe winkels. Middels een unieke formule gericht op een hoog service niveau, klanttevredenheid en lage prijzen weet het bedrijf zich te onderscheiden van haar concurrenten.

Het distributiecentrum zit gevestigd in Zwaag, vlakbij Hoorn en is gelegen op een industrieterrein. Vanuit Zwaag en Hoorn is de vestiging goed te bereiken met de fiets of brommer. Helaas is het moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer! Met de auto is het vanuit de volgende plaatsen goed te bereizen;
Zaandam – 25 minuten
Purmerend – 20 minuten
Alkmaar – 30 minuten
Enkhuizen – 16 minuten
Amsterdam - 35 minuten

Deze full-time functie kunnen wij aanbieden voor langer termijn, met zicht op overname door de opdrachtgever! Het betreft vaste werktijden met flexibele eindtijden, afhankelijk van de drukte. Bij aanname krijg je een persoonlijk inwerktraject en begeleiding naar het zelfstandig uitvoeren van de functie.

Arbeidsvoorwaarden:
> Fulltime en parttime mogelijkheden
> Persoonlijk inwerktraject naar zelfstandig werken
> Reiskostenvergoeding op basis van woon-/werkafstand
> Loon van €12,41 bruto per uur
> Diverse toeslagen zoals een weekendtoeslag en overwerken!

Daarnaast biedt Start People jou de mogelijkheid om je in je eigen tijd verder te ontwikkelen middels 100+ online trainingen in jouw eigen werkomgeving! Op deze manier kan jij jezelf verder ontwikkelen en groeien naar jouw gewenste functie!