Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker teststraat GGD

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0025701

Wil jij bijdragen aan de bestrijding van Covid-19 door het afnemen van testen? Nu er meer mag worden getest op Covid-19 zijn wij hard opzoek bemonsteraars. Ben jij communicatief vaardig en opzoek naar een uitdaging deze zomer? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Het testbeleid is verruimd en dat betekent dat iedereen met klachten gerelateerd aan Covid-19 zich mag laten testen. De teststraat opent om 7.30. De burgers komen alleen op afspraak. Ze blijven in hun auto zitten als jij de test afneemt. Je neemt dus CRP testen af. Dit houdt in dat je corona testen af gaat nemen middels keel- en neuskweken, en de bemonstering registreert. Verder voorzie jij ze van informatie. Je wordt aangestuurd door een coördinerend verpleegkundige. Er wordt gewerkt volgens een strikte werkinstructie en iedereen krijgt de juiste beschermingsmiddelen.

Je bent sociaal, en communicatief vaardig. Je weet burgers gerust te stellen en werkt secuur.

  • Bij voorkeur ben je bezig met je studie biologie, medische of paramedische opleiding. Heb je dit niet maar wel aantoonbaar een afgeronde MBO 4 opleiding? Schrijf dan een goede motivatiebrief!
  • Je bent minimaal 3 diensten per week beschikbaar. (24 uur)
  • Je vindt het geen probleem om soms een weekenddienst te draaien. (met toeslag)
  • Je woont in regio Leiden of Gouda.

Wij hebben extra hulp nodig. Kun jij op zeer korte termijn aan de slag? Reageer dan snel op deze vacature!

De teststraat van de GGD Hollands midden bevindt zich in Leiderdorp en Gouda. Graag vernemen we jouw voorkeur. Bij de teststraat werk je samen in een team met een verpleegkundigen, andere bemonsteraars en verkeersregelaars.

Start People Medi Interim maakt deel uit van USG People en is al meer dan dertig jaar specialist in de bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Start People Medi Interim beschikt over een breed palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement.

Wanneer je bij ons in dienst bent heb je een vast contactpersoon binnen Start People Medi Interim. Je kunt kiezen of je parttime of fulltime aan de slag gaat. Je krijgt een tijdelijk contract voor de zomerperiode. Jouw uurloon wordt € 13,96. Je bouwt verlofdagen op, krijgt 8,33% vakantiegeld en je krijgt reiskostenvergoeding conform CAO. De werkdagen en tijden gaan in overleg op basis van het rooster. Je kunt zelf jouw diensten inplannen.