Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker verkeer en mobiliteit

Start People Heerlen XL

Standplaats
Echt
Opleiding
HBO
Vakgebied
Mobiliteit
Vacaturenummer
1AV0059948

Heb jij een passie voor verkeer en ben jij iemand die verkeersproblemen goed kan oplossen? Wil jij graag werken in een van de mooiste gemeenten van Limburg? Kom dan werken voor de gemeente Echt-Susteren!

Geen enkele dag is hetzelfde. Je kunt je werkzaamheden naar eigen volgorde bepalen. Je werkt op kantoor, thuis of op locatie.
Jouw takenpakket is zeer gevarieerd. Hierbij kun je denken aan het verhelpen van meldingen/klachten of vragen. Het te woord staan van inwoners gaat je daarbij goed af. Daarnaast zal het jouw taak worden om bij projecten input te leveren over het juist handelen op verkeerstechnisch gebied.
Je gaat naar buiten om verkeerskundige situaties op te nemen. Denk daarbij aan bewegwijzeringen, markeringen, bebordingen. Je beantwoordt en adviseert uiteenlopende vragen over omleidingsroutes, inritvergunningen, laadpalen of aanvragen voor evenementen.
Voordat de werkdag ten einde komt breng je jouw administratie op orde, overleg je wellicht nog met je collega’s of rij je nog even langs een project waar jouw expertise nodig is.

Dit is een job voor aanpakkers. Jouw werk bestaat vooral uit:

 • Ontrafelen en oplossen van korte en langlopende verkeerstechnische vraagstukken, al dan niet samen met onze verkeersdeskundige;
 • Organiseren van het verkeersspreekuur;
 • Verkeersadviezen en plannen van derden beoordelen en toetsen;
 • Uitvoering geven aan verkeersprojecten (educatie) en verkeersbesluiten;
 • Afstemming van omleidingsroutes met de regio;
 • Beheren van overige verkeersmaatregelen (belijning, markeringen, bebordingen en ABRI’s);
 • Organiseren van verkeerstellingen en parkeeronderzoeken / vergunningen.

Ben jij die enthousiaste aanpakker die ons team komt versterken?

En beschik je over:

 • een HBO werk- en denkniveau;
 • aantoonbare werkervaring op het vakgebied verkeer en/of civiele techniek;
 • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • een burger- en resultaatgerichte instelling;
 • aantoonbare digitale vaardigheden met programma’s als Excel en Word;
 • kennis heeft met het werken in een ambtelijke organisatie, waarbij je zowel in teamverband als individueel kunt werken;

Team Beheer Openbare Ruimte
Als nieuwe collega kom jij te werken bij het team Beheer Openbare Ruimte (BOR). Dit team bestaat uit een binnendienst en een buitendienst. De taakvelden van het team zijn o.a. wegen, riolering, verkeer, openbare verlichting, gebouwen, afval, groen, sport en spelen, administreren van ruimtelijke informatie en werken derden. In Team BOR krijg je 59 gedreven collega’s.

Werken in Het Smalste Stukje Nederland?
De gemeente Echt-Susteren ligt in Het Smalste Stukje Nederland. Deze ligging maakt het dé ideale uitvalbasis voor iedereen die Limburg en de Euregio echt wil leren kennen. De nabijheid van België en Duitsland zorgt ervoor dat er nauw contact is met samenwerkingspartners vanuit alle windstreken. Dit maakt Echt-Susteren de perfecte plek om te werken, te wonen en te recreëren.

Echt-Susteren is een uitgestrekte plattelandsgemeente met 32.000 inwoners, 24 buurtschappen, grote buitengebieden en meerdere bedrijventerreinen die allemaal goed bereikbaar zijn door de A2 en A73. Hierdoor is er in Echt-susteren voldoende bedrijvigheid en werkgelegenheid. Om onze inwoners, ondernemers en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we volgens de principes van Cittaslow: een internationaal keurmerk dat garant staat voor kwaliteit van leven met veel aandacht voor duurzaamheid en burgerparticipatie. Kortom: Echt-Susteren biedt het volledige plaatje om te werken, wonen, leven en te genieten.

Een leuke tijdelijke fulltime functie binnen de gemeente Echt-Susteren. Het gaat over een opdracht voor bepaalde tijd in de periode van 6 september 2021 tot 1 november 2021, waarbij je uitgezonden wordt op basis van een tijdelijk dienstverband. Ondanks het korte dienstverband is er wel een optie tot verlenging mogelijk. Hier wordt je tijdig over geïnformeerd. De functie van medewerker verkeer en mobiliteit is ingeschaald in schaal 9 van de gemeente cao en kent een minimum maandsalaris van €2756 en een maximum maandsalaris van €4048 op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Daarnaast heb je recht op:

25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld (waarvan 0,33% netto), Toegang tot een online opleidingsplatform waar tal van cursussen en trainingen voor je klaarstaan.

Ben jij die persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de butten en wie weet spreken wij elkaar gauw!