Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker verkoop binnendienst

Start People Weert

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0057154

Ben jij op zoek naar een uitdaging om samen met jouw team verantwoordelijk te zijn voor het gehele (verkoop)orderproces? Beheers je de Franse en Engelse taal goed en wil jij het aanspreekpunt en de vraagbaak zijn voor alle (internationale) klanten? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Als medewerker verkoop binnendienst houd je je graag bezig met commerciële taken voor een toonaangevend koeltechnisch bedrijf. Het betreft een veelzijdige functie waarin je nauw samen werkt in een team en waarbij je ondersteuning biedt waar nodig. Jouw collega's en jij vormen samen een team dat zich bezig houdt met het gehele orderproces. Het vertalen van vragen van klanten naar passende offertes en orders behoort ook tot jouw takenpakket. Door het stellen van de juiste vragen, zorg jij er voor dat de rest van het orderproces op rolletjes loopt.

Verder bewaak je de marges, regel je het transport en ben je voortvarend in het correct afhandelen van vragen en klachten. Daarnaast onderhoud je het contact met (internationale) klanten. Zo heeft de opdrachtgever Franse klanten, die graag in contact met jou komen. Jij hebt dan ook een goede beheersing van de Franse taal, zodat zij in hun eigen taal kunnen communiceren. Buiten de Franse klanten, sta je de overige klanten in het Engels of Nederlands te woord.

Met jouw enthousiasme draag je bij aan een fantastische klantbeleving!

Kortom, het betreft een veelzijdige allround functie met veel uitdagingen en klantcontact, waarbij je een proactieve rol speelt tussen de klanten en de interne organisatie.

Als medewerker verkoop binnendienst is het belangrijk dat:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en in het bezit bent van een afgeronde technische of commerciële opleiding;
 • Je de Franse en Engelse taal in woord en geschift beheerst;
 • Je service- en klantgericht bent;
 • Je beschikt over technische affiniteit;
 • Je interesse hebt om jezelf te verdiepen in het product;
 • Je een flexibele en stressbestendige teamplayer bent;
 • Je communicatief en administratief sterk bent;
 • Je accuraat bent.

De opdrachtgever zit gelegen in Valkenswaard. Zij zijn een leidende internationale producent van hoogwaardige koelmeubelen en koel- en vriescellen. Hun producten kenmerken zich door uitstekende koeltechnische eigenschappen, een hoge afwerkingskwaliteit, een grote flexibiliteit en een korte terugverdientijd voor de gebruiker.

Verder bieden ze in Nederland naast hun eigen producten ook hoogwaardige koel- en vriesoplossingen aan van andere topmerken, inclusief installatie en service & onderhoud.

Zij kenmerken zich door een informele, professionele no-nonsense werkomgeving waar resultaatgerichtheid en daadkracht voorop staan. Hun organisatie is vooruitstrevend in techniek en oplossingsgerichtheid. En zij investeren in hun medewerkers en begeleiden hen in het verbeteren van hun vaardigheden. Zij bestaan uit ca. 150 medewerkers.

Wat kun je van hen verwachten?

 • Werk in een zelfsturend team vol enthousiaste collega's;
 • Veel vrijheid en veel ruimte voor eigen initiatief;
 • De mogelijkheid tot het ontwikkelen van jezelf;
 • Een platte, informele bedrijfscultuur;
 • Een uitdagende en dynamische functie met een grote mate van afwisseling;
 • Een prettige werksfeer en werkomgeving;
 • Marktconform arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime baan;
 • Je wordt door hen in dienst genomen met een contract voor bepaalde tijd.