4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Verlichting

Start People Inhouse Services - Kaemingk Aalten

Standplaats
Aalten
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0847400213

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je een echte teamplayer? Dan is werken in het Decoteam van Kaemingk in Aalten de perfecte plek voor jou!

Als medewerker van de afdeling verlichting draag jij bij aan het op- en afbouwen van de showrooms en beurzen waar Kaemingk actief is. Jouw werkzaamheden zijn uiteenlopend en afwisselend, van het installeren van lichtpanelen tot het bedraden van de verlichting.

Werken bij Kaemingk is een hele gave ervaring. Naast het feit dat je bij een grote organisatie komt te werken, is er ook op het gebied van je eigen persoonlijke ontwikkeling veel te behalen. Zo maak je bijvoorbeeld tijdens je intakegesprek al een logistieke test, om goed in te kunnen schatten of de functie bij je past.

Daarom vragen we van jou het volgende:

  • Je bent flexibel en fulltime beschikbaar.
  • Je hebt een proactieve werkhouding en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk.
  • Nauwkeurig en secuur werken is voor jou de standaard.
  • Het hebben van twee rechterhanden is een pré.

Kaemingk is een innovatieve en internationale leverancier van kwalitatief hoogwaardige seizoensdecoratie en woonaccessoires.
Het hoofdkantoor van Kaemingk staat in Aalten. Hier werken zo’n 450 medewerkers aan de in- en verkoop van onze producten, die ze laten zien in twee grote showrooms van in totaal liefst 9.800 m2.
Ook de coördinatie van het wereldwijde logistieke proces vindt hier plaats. Kaemingk heeft maar liefst 8 magazijnen met een oppervlakte van 93.000 m2 waar alle ingekochte artikelen worden opgeslagen en verzonden naar de (internationale) klanten.

Naast een uitdagende functie, waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf op persoonlijk gebied te ontwikkelen, krijg je daarnaast ook:

  • Een goed salaris van €10,48 bruto per uur.
  • Een vaste plek met urengarantie;
  • De mogelijkheid om online trainingen en cursussen te volgen via GoodHabitz, welke je door Start People worden aangeboden.
  • En het belangrijkste: je hebt zicht op een vast contract bij Kaemingk!

Ben jij na het lezen van het bovenstaande functieprofiel enthousiast geworden en zie je jezelf deze nieuwe uitdaging wel aangaan? Solliciteer dan vooral via onderstaande button!

Heb jij nog vragen over deze vacature? Laat het ons vooral weten!

Je kunt ons bereiken via kaemingk@startpeople.nl of via ons telefoonnummer 0543 – 450034.