Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medisch adviseur binnen de sociale geneeskunde

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Utrecht
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0040627

Ben jij een arts met een hart voor de sociale geneeskunde? Wil je kennis opdoen over wet- en regelgeving in het sociale domein? En ben je op zoek naar een brede en inhoudelijke functie in de gezondheidszorg zonder diensten? Dan is dit de baan voor jou! Standplaats Rotterdam. Mogelijkheden voor 24 tot 36 uur per week.

Als medisch adviseur breng je advies uit na beoordeling van de medische situatie van een cliënt in het kader van de Wet langdurige zorg (Wlz). Deze wet regelt zware, intensieve zorg voor kwetsbare ouderen, mensen met een handicap en mensen met een psychische aandoening.
Om tot een goed onderbouwd advies te komen verzamel, analyseer en onderzoek je relevante dossierinformatie. Indien nodig verricht je aanvullend huisbezoek en neem je zitting in het multidisciplinair overleg. Je bent in contact met huisartsen, psychologen, artsen verstandelijk gehandicapten, specialisten in het ziekenhuis, specialisten ouderengeneeskunde, directe collega’s en andere partijen uit het werkveld. Jouw afgegeven advies draagt bij aan het te nemen besluit of de cliënt in aanmerking komt voor langdurige zorg uit de Wlz. Heb jij als arts al werkervaring opgedaan? Dan komt jouw expertise in deze functie goed van pas.

Je werkt in een operationeel zelfstandig team van medisch adviseurs waarbij er nauw wordt samengewerkt met het team van onderzoekers en beoordelaars. Samen bevorder je kennis en kwaliteit en signaleer je verbeteringen. Je rapporteert aan de teamcoach.

  • Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde en je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie als arts.
  • Je hebt bij voorkeur al wat werkervaring opgedaan in het ziekenhuis en/of verpleeghuis, of als sociaal geneeskundige, bedrijfsarts of verzekeringsarts. Dit is echter geen vereiste!
  • Je werkt graag samen en bent sterk in mondeling en schriftelijk advies.
  • Je neemt verantwoordelijkheid en hebt een brede inhoudelijke interesse in de gezondheidszorg in al zijn facetten.

Deze onafhankelijke organisatie is van groot belang in onze maatschappij. Er wordt gewerkt vanuit de wet- en regelgeving, maar het menselijk oogpunt staat voorop. Mensen kunnen hier terecht voor het aanvragen van indicaties voor zorg op grond van de Wet langdurige zorg. Het uitgangspunt is zorg toekennen die bij de cliënt past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wij bieden jou als arts een interessante functie voor de bepaalde duur van minimaal een half jaar met uitzicht op een vaste baan. Deze functie is zowel in parttime als in fulltime dienstverband te vervullen (24 tot 36 uur). De arbeidsvoorwaarden zijn gelijkwaardig aan de beloningsregels uit de Cao van de opdrachtgever met een salaris tussen €4.107,56 en €5.311,54 op basis van een fulltime dienstverband. Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en werkt onder kantoortijd. Daarnaast heb je toegang tot meer dan 100 online trainingen. Wat dacht je van een training timemanagement of mindfulness? Of ga je liever voor een excel training om je computervaardigheden te vergroten? Welke training je volgt en op welk moment is aan jou!

Nadat je je interesse in de functie kenbaar hebt gemaakt via de sollicitatiebutton neem ik, Anouk van Rosmalen Senior Consultant Arts en Specialist, contact met je op voor een kennismaking via Microsoft Teams. Vervolgens stel ik jou voor bij de opdrachtgever en zullen er intern nog kennismakingsgesprekken volgen met onder andere de teamcoach. De verwachting is dat er twee rondes zullen zijn.

Heb je naar aanleiding van het lezen van deze vacature medisch adviseur nog vragen? Je kan mij telefonisch bereiken op 06-13579640. Mailen kan naar avanrosmalen@startpeople.nl. Whatsappen is uiteraard ook mogelijk.