Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medisch intaker - Geneeskundestudent

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Ter Apel
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0031376

Studeer jij Geneeskunde en ben je op zoek naar een interessante uitdaging naast je opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de medische intake van asielzoekers op een gezondheidscentrum in Ter Apel zijn we op zoek naar geneeskundestudenten die enkele maanden, bijvoorbeeld in de wachttijd tussen coschappen, beschikbaar zijn.

Je taak betreft het doen van een medische intake: je doet een screening van vijftien vragen waarin je de gezondheidstoestand van de bewoner van het azc checkt. Dit doe je door middel van een Ipad en ja / nee vragen. Wanneer er een gezondheidsprobleem is of lijkt te zijn, verwijs je de patiënt door naar de praktijkverpleegkundige. Je doet zelf geen medische verrichtingen. Het is belangrijk dat jij goede verdiepingsvragen kan stellen ten opzichte van het ziektebeeld.

  • Voor deze vacature zoeken we geneeskundestudenten die bij voorkeur al zijn begonnen met de coschappen;
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met het uitvragen van patiëntgegevens.
  • Je bent beschikbaar in het weekend.

Sinds 1 januari 2018 levert de organisatie eerstelijnszorg aan alle asielzoekers in Nederland. De teams zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van de bewoners van de asielzoekerscentra, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Dit doen zij met ondersteuning van de ondersteunende afdelingen. De organisatie steekt veel energie in vernieuwing en digitale innovaties die laagdrempelige zorg voor de asielzoeker mogelijk maken en de zorgverlener ondersteunen in het zorgproces.

‘Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

  • Een salaris van € 15,33 per uur bruto, exclusief reiskosten;
  • Een tijdelijk dienstverband;
  • Een contract voor bepaalde tijd;
  • Afhankelijk van jouw beschikbaarheid behoort een lease-auto tot de mogelijkheden;
  • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.