Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medisch Student - Poli Chirurgie Parttime

Start People Medi Interim Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0012016

Als Medisch Student op de poli Chirurgie ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van patiënten, het maken van afspraken voor de arts en de telefoon beantwoorden en afhandelen. De patiënten op deze afdeling zijn mensen met een oncologische aandoening zoals borstkanker, darmkanker en melanomen. Je bent hier dus een belangrijk aanspreekpunt voor mensen die soms in onzekere tijden verkeren. Het is belangrijk dat je hier op een positieve en meedenkende manier mee om kunt gaan.

Ben jij geneeskunde student en wil je graag ervaring opdoen in het ziekenhuis en met name op de poli Chirurgie is dit een uitgelezen kans voor jou. Je zal door collega's goed ondersteunt worden en wegwijs gemaakt worden op de afdeling. Verder is het belangrijk dat jij je goed kunt inleven in de situatie van de patiënten die op deze afdeling komen.

Je komt te werken op één of meerdere van de locaties van een groot ziekenhuis in de regio Den Haag. Het is een gezellig ziekenhuis waar je komt te werken met veel leuke collega's. Voor jou de ideale plek om jouw loopbaan te starten.

Wie bieden jou een leuke en leerzame plek voor een aantal maanden (bepaalde tijd). Wanneer dit mogelijk is zou de opdracht eventueel nog verlengd kunnen worden. De functie zal parttime uitgevoerd worden (24 tot 32 uur). De mogelijke werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Meer weten?

Neem contact op met jouw contactpersoon:

Laurens Lock
015-2132965