Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Meewerk stage

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0007521

Ben jij opzoek naar een afwisselende stage waar geen dag het zelfde is? Vind jij het interessant om veel te communiceren met mensen? Bij Start People Eindhoven zijn we vanaf februari 2021 weer opzoek naar een enthousiaste kandidaat die bij ons een meewerk stage wil gaan volgen!

Als stagiair bij Start People Eindhoven ben je voornamelijk bezig met het voeren van intakegesprekken en het matchen van kandidaten en vacatures.

 • Om je kennis te laten maken met het commerciële proces ga je met een collega mee op pad om klanten te bezoeken of een werkplekbezoek af te leggen bij een flexmedewerker;
 • Daarnaast word je betrokken bij HR-activiteiten zoals de werving voor personeel via jobsites en vestigingsuitingen, contractbesprekingen, evaluatiegesprekken en loopbaanbegeleiding en daarnaast verzuimbeheer;
 • Bovendien pak je een aantal administratieve taken op en verwerk je dit nauwkeurig in het systeem.
 • Daarnaast word je betrokken bij marktbewerkingsplannen zoals social media uitingen.
 • We vinden het belangrijk dat we gastvrijheid uitstralen. Bij de vestiging dien je bezoekers te woord staan, bezoekers met een afspraak koffie of thee aanbieden en doorverwijzen naar de desbetreffende persoon;
 • Daarnaast zal je de telefoon aannemen, afspraken maken en bevestigingen versturen en alle voorkomende ondersteuning verrichten aan de intercedent of vestiging coördinator.

Al met al zal deze stageplek super variërend zijn! Hebben we je interesse al gewekt?

 • Je studeert aan een HBO opleiding (bijvoorbeeld HRM, Toegepaste Psychologie of Commerciële economie) ;
 • Je hebt goede kennis van MS Office en je beheerst snel nieuwe systemen;
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021;
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig. Je hebt namelijk veel contact met verschillende mensen;

Start People Eindhoven is midden in het centrum van Eindhoven gevestigd en focust zich vooral op de MKB Bedrijven in regio Eindhoven. Samen met drie personen staat het enthousiaste team altijd voor je klaar.

Ervaring van de vorige stagiaire:
"Ik heb mijn stage erg positief ervaren! Naar mijn idee weet ik beter hoe een organisatie in elkaar zit. Ik heb verschillende werkzaamheden mogen leren kennen en uiteindelijk ook zelfstandig mogen uitvoeren. Er hing een fijne werksfeer waardoor ik een veilig gevoel had om mezelf uit te dagen. Eigen ideeën en initiatieven werden gewaardeerd. Wat ik erg leuk vond zijn alle mensen die ik heb mogen spreken. Daarnaast zit je niet alleen maar op kantoor. Af en toe mocht ik ook mee naar een bedrijfsbezoeken. Zo leer je ook weer andere organisaties kennen.

Je zit in een mooi, modern pand in de stad. Vaak deden we tussen de werkzaamheden door even een stukje wandelen. Je komt terecht in een team van drie personen. Je hebt een eigen bureau en zit samen met de rest van het team. Hierdoor kan je fijn schakelen en vragen stellen. Daarnaast is het ook erg gezellig! Wanneer je je eerste plaatsing realiseert, wordt dit gevierd met taart! Als je stage een zoekt waar je veel leert, uitgedaagd wordt en plezier hebt, zit je hier goed!"

Om ervoor te zorgen dat jouw stageperiode leerzaam, boeiend en leuk is, beschouwen wij jou echt als een van de medewerkers van het vestigingsteam.

 • Je krijgt in februari een eigen stagebegeleider toegewezen en neemt deel aan de trainingsdagen voor stagiaires. Op deze dag maak je kennis met onze organisatie en leer je door theorie en rollenspellen alles over de werkprocessen op de vestiging;
 • Je komt te werken in een dynamisch en groeiend team binnen de leukste regio van Start People;
 • Om de zoveel tijd hebben we op vrijdag een borrel om de week af te sluiten;
 • Tijdens je fulltime meewerk stage ontvang je van ons een stagevergoeding van €300,- bruto per maand.
 • Je hebt wisselende werktijden. De ene week werk je van 08:30 tot 17:00 en de andere week van 09:00 tot 17:30.