Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Meewerkend Voorman

Start People Leeuwarden

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
4049000085

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman. Het betreft een fulltime functie voor langere periode met uitzicht op een vast dienstverband. Als Meewerkend Voorman zorg jij ervoor, dat de werkzaamheden binnen het team van vier a vijf productiemedewerkers zo goed mogelijk verloopt. Je bent verantwoordelijk voor de negen machinelijnen, welke horen bij het productieproces. Per week gaat er gemiddeld zo'n 110 ton materiaal door de machines heen, hiervan wordt het drainage materiaal gemaakt.

Als eerste aanspreekpunt binnen jouw team ben jij de bepalende factor tussen de productieafdeling en jouw teamleider. Jij draagt zorg voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de werkzaamheden. Zelf maak je natuurlijk ook onderdeel uit van dit team. Het is geautomatiseerd proces, echter komt er veel handwerk bij kijken. Daarom ben jij niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken.

Als Meewerkend voorman ben jij analytisch ingesteld en werk jij accuraat en secuur. Tevens beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, waardoor jij draagvlak kunt creëren en samen kunt werken. Daarnaast ben jij proactief en zelfstandig genoeg om ook zaken alleen op te pakken.

Je bent een geschikte kandidaat als:

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift; De veiligheidsvoorschriften staan hoog in het vaandel. Het kunnen lezen en hiernaar handelen even als kunnen werken met pakbonnen;
 • Je bent in bezit van een MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over sociale vaardigheden voor het juist communiceren binnen zowel de organisatie als met de productiemedewerkers;
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie; of de wens om leiding te geven aan een ploeg medewerkers;
 • Je bent nauwkeurig, kwaliteitsgericht, en beschikt over een logisch denkvermogen;
 • Ervaring in een productieomgeving is een pré;
 • Kennis van gebruikte grondstoffen (PE en PP) is een pré.

Onze milieubewuste opdrachtgever uit Leeuwarden is gespecialiseerd in het produceren van kunststof leidingen. De leidingen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het afvoeren van water uit de bodem over en door de grond. Dit wordt in de volksmond ook wel drainage genoemd.

De kunststof leidingen worden gemaakt van gerecyceld materiaal afkomstig van onder andere oude jerrycans, shampoo of saus flessen. Restafval tijdens het gehele productieproces van deze kunststof leidingen wordt ook weer hergebruikt. Verspilling van materiaal wordt dus bij uitstek voorkomen!

Daarnaast is onze opdrachtgever de enige producent die de leidingen ook kan voorzien van een filter. Dit is een soort omhulsel van de leiding, waardoor er met geen mogelijkheid zand in de leidingen terecht kan komen. Deze filters worden gemaakt van reststoffen afkomstig van kledingstukken, oude tapijten, grasmatten en de vezels van tropische kokosnoten.Hoe gaaf om deel uit te maken van zo'n duurzame organisatie!

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.432 en €2.832 o.b.v. 40 urige werkweek (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Hierover komt nog 15% ploegentoeslag, daarnaast ontvang je maarliefst 12 adv dagen per jaar!;
 • Betreft een vaste positie, bij wederzijds goedvinden is er na de uitzendtermijn kans op een vast contract.
 • De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je bent dus elk weekend vrij!
 • Drie ploegendiensten, waarbij de cyclus week op week af is;

Ben jij op zoek naar een zelfstandige nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!