Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Meewerkend Voorman

Start People Inhouse Services - Lupack Raalte

Standplaats
Raalte
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0046708

Wil jij het verschil maken in de toekomst van het produceren van (vegetarische) knakworsten en rookworsten? Dan is werken bij Lupack echt iets voor jou!
Als voorman/voorvrouw bij de Combiploeg bij Lupack in Raalte geef je leiding aan 8-15 medewerkers in jouw eigen ploeg.
De compiploeg staat voor het combineren van producten op één lijn. Op deze productielijn worden veel vegetarische knakworsten verpakt, dit gaat nog met de hand. Dit kunnen ook hamburgers of gehaktballetjes zijn! Mmmh lekker!
Vanuit de rookmachine komen de producten in een grote bak terecht, deze wordt getransporteerd naar de verpaklijn. Vervolgens wordt het blik gevuld met pekel en gedekseld.
Het is een zorgvuldig proces van veel verschillende handelingen. Op dit moment werken we in 2-ploegen, op den duur gaan we naar 3-ploegen toe.
Als meewerkend voorman/vrouw stuur jij de ploeg aan. Lupack staat voor menselijk leidinggeven, dit betekent dat je regelmatig een praatje maakt met alle medewerkers en inspeelt op de behoeften.

Ervaring als leidinggevende in de Productie, bij voorkeur Food industrie, heeft een pré.
Verder is het belangrijk dat je:

 • Bereid bent om in ploegen te werken;
 • Technische affiniteit hebt. Je gaat namelijk met machines werken en die hebben helaas wel eens storing wat opgelost dient te worden;
 • Ee afgeronde opleiding met minimaal MBO 4 niveau.
  Daarnaast ben je iemand die graag de mouwen opstroopt en samen met het team te produceren.

Zwanenberg is een internationale organisatie die veel producten levert aan supermarkten, maar ook aan grote winkelketens zoals de Hema (vegetarische Hema worst komt gewoon uit Raalte!) De fabriek is goed te bereiken vanuit Zwolle, Deventer en Almelo.

Wij bieden jou een vaste fulltime werkplek bij een stabiele organisatie waar voldoende uitdaging ligt om het proces met de mensen te ontwikkelen en verbeteren.
Het salaris en de contractvorm wordt in overleg met Lupack afgestemd. Dit is afhankelijk van jouw ervaring en opleidingen. De intentie is voor de lange termijn, oftewel uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd.
Verder:

 • Reiskosten van €0,12 per km vanaf 10 km enkele reis;
 • Een fijne werksfeer waar mensen graag naar hun werk gaan;
 • Je mag regelmatig wat lekkers mee naar huis nemen!
  Interesse? Reageer snel, dan plannen we eventueel een kennismakend gesprek in op locatie. Dan kan je zelf een indruk krijgen van de fabriek en de mensen.
  Voor vragen mag je bellen naar +31 (0)572 366031