Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Meewerkend voorman

Start People Groningen

Standplaats
Roden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0064464

Zie jij jezelf als meewerkend teamleider werken binnen een unieke productieomgeving met hoogwaardige producten? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou! Als meewerkend teamleider zorg jij ervoor dat het productieproces op de betreffende afdeling vlekkeloos verloopt.

Je geeft leiding aan 10 medewerkers en het is de bedoeling dat dit team zelfstandig kan opereren. Daarnaast houd jij je bezig met het realiseren van productieplanningen en draag je bij aan procesoptimalisatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het behalen van vooraf gestelde doelen en zorg je ervoor dat dit als team gebeurd. De lijn waar je deel van uitmaakt is relatief nieuw en daarom zijn er nog volop ontwikkelmogelijkheden. We zoeken dan ook iemand die aantoonbaar ervaring heeft met Lean en het leuk vindt om hiermee aan de slag te gaan.

Met jouw team kom je te werken in een 2-ploegensysteem. Je beschikt over technisch inzicht en de capaciteiten om leiding te geven en om verbetering te signaleren.

  • Jij beschikt over mbo werk- en denkniveau;
  • Jij beschikt over aantoonbare werkervaring als meewerkend voorman;
  • Je bent bekend met het optimaliseren van processen/Lean;
  • Jij hebt als teamleider ervaring met verzuim- en ontwikkelgesprekken;
  • Jij maakt keuzes met betrekking tot het productieproces.

Onze opdrachtgever is gevestigd nabij Leek en is onderdeel van een internationaal concern waar ruim 6500 medewerkers werken. Hiervan werken er meer dan 100 bij jouw potentiële werklocatie. Het bedrijf streeft naar hoogwaardige producten en is een van de wereldleiders in haar branche.

Als meewerkend voorman binnen deze organisatie krijg jij een functie met veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden om je eigen creativiteit te gebruiken om zo het productieproces te optimaliseren. Het betreft een fulltime functie in de 2-ploegendienst.

  • Een fulltime baan met een jaarcontract rechtstreeks bij de opdrachtgever, waarbij je uitzicht hebt op een vast dienstverband;
  • Een salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2.800,- en €3.300,- inclusief een eindejaarsuitkering;
  • Volop opleidingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Dit kan door te klikken op de ‘’Solliciteer direct’’ button. Deze beantwoorden wij met plezier! Bel of mail ons via 050-3694330 of groningen@startpeople.nl. Je kan ons ook een bericht sturen via Whatsapp via 0682866404.