Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Meewerkend Voorman Logistiek

Start People Tiel

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0042005

Kent het logistieke proces geen geheimen voor jou? Krijg jij energie van leidinggeven en heb je daar ook ervaring mee? Lees dan snel verder!

Het bedrijf groeit enorm en daardoor wordt er half maart een extra depot geopend in Wijk bij Duurstede. Daarvoor zijn we op zoek naar een enthousiaste Allround Medewerker Logistiek die graag aan de slag gaat in een gemotiveerd team en hierin een coördinerende rol op pakt.
Als Allround Medewerker Logistiek heb je een belangrijke rol in het plaatsen van bestellingen bij leveranciers, maar ook in het bewaken van de levertijd en communicatie naar de collega's van de afdeling Customer Service.

Daarnaast behoort het volgende tot jouw takenpakket:
▪ Uitvoeren bestellingen met vaste leveranciers binnen gemaakte raamafspraken;
▪ Bewaken levertijden en communicatie naar de Customer Service m.b.t. levertijd nieuwe producten, reparaties en service & onderhoud;
▪ Contact met leveranciers m.b.t. productonderdelen t.b.v. reparatiewerkzaamheden;
▪ Beheer van goederenontvangst en deze verwerken volgens de protocollen;
▪ Verpakken en verzendklaar maken van producten;
▪ Signalerende en sturende rol m.b.t. alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn;
▪ Coördinerende rol binnen het team en eerste aanspreekpunt.

Het betreft een functie in dagdiensten. De werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met leidinggevende ambities en ook herken jij jezelf in onderstaande punten:

▪ Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
▪ Je bent bekend in een soort gelijke omgeving in een leiddinggevende rol;
▪ Je bent in bezit van een geldig rijbewijs. Je zal namelijk regelmatig zelf in de auto stappen om goederen te leveren, dit vind jij overigens geen probleem;
▪ Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord & geschrift;

De volgende elementen zijn wensen, geen eisen:
▪ Je bent in het bezit van een heftruck/reachtruck certificaat;
▪ Je hebt affiniteit met de zorg;
▪ Je bent bekend met het systeem Exact.

Het bedrijf waar jij komt te werken is gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit is goed te bereizen vanuit Tiel en Culemborg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houten, maar gezien we uit ons jasje zijn gegroeid openen we half maart een nieuw depot in Wijk bij Duurstede.
We zijn in 1889 begonnen als klein familiebedrijf en uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de gezondheidszorg. Wij richten ons op het verbeteren van leefomstandigheden van mensen die kort- of langdurige zorg nodig hebben. De normen en waarden van het familiebedrijf zijn wij nooit uit het oog verloren: wij stellen de cliënt centraal en bieden de beste producten en zorg op maat, voor particulieren en zorginstellingen, en wij geven altijd de juiste begeleiding. Al 130 jaar zijn wij de betrouwbare partner waar de cliënt recht op heeft!

Als Meewerkend Voorman Logistiek kom je terecht in een team die bestaat uit drie vaste medewerkers. Naast de logistiek afdeling zal je ook in contact zijn met collega's van de Service afdeling.

Lijkt jou bovenstaande een mooie, interessante uitdaging? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton! Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze te stellen.
Je kunt ons bereiken op 0344 615 363 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-5108632.

  • Een verantwoordelijke en uitdagende functie bij een succesvolle en groeiende organisatie met uitzicht op een vastdienstverband;
  • Een goed salaris! De meeste stromen binnen op €2.400 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Gezellige uitjes met collega's (zodra de corona maatregelen dat toe laten);
  • Wij bieden jou ook de leukste werkgever in de omgeving van Tiel, namelijk Start People! Wij leven de ABU CAO na. Hierin bouw je per gewerkte fulltime werkweek 4 verlofuren op. Feestdagen worden doorbetaald én als kers op de taart ontvang je 8,33% vakantiegeld! Wil je wekelijk sof vier- wekelijks verloond worden? Jij bepaalt!