Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Meewerkend Voorman Magazijn

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0043047

Passen "meewerken en aansturen" bij jouw ambitie? Bij dit bedrijf komen dagelijks bestelde producten binnen vanuit een strikte planning, van diverse leveranciers. Het is jouw werk om ervoor te zorgen dat de binnenkomende goederen op de juiste plek komen en dat de logistieke handelingen dusdanig gebeuren zodat de uitvoer van de producten ook weer vlekkeloos verloopt.
De magazijnen van dit bedrijf bevinden zich in 's Heerenberg, bij Doetinchem; dat is dus je werklocatie.

Hoe ziet je dag eruit? Je begint om 8 uur eerst met koffie, daarna ga je overleggen met de teams en wordt het werk verdeeld en de binnenkomende vrachten verwerkt. Je gaat aan de slag met elkaar en zorgt dat alles lekker loopt. Jouw rol is het om als echte teamspeler je collega's te ondersteunen waar nodig. Je pakt verder je eigen taken op en blijft aanspreekbaar voor vragen en je houdt het overzicht. Om 17 uur zorg je voor de afsluiting en laat je alles netjes achter om de volgende dag weer in een opgeruimde omgeving aan de slag te kunnen gaan.

Om 8.00 uur start je de dag met een kop koffie. Vervolgens ga je overleggen en worden alle werkzaamheden en binnenkomende vrachten benoemd en verdeeld. Daarna zet je de schouders eronder met elkaar en ga je lekker aan het werk. Jij focust je als magazijn medewerker op jouw taak en zorgt ervoor dat de boel vlekkeloos verloopt! Je bent een echte teamplayer dus help je collega's waar nodig. Om 17.00 uur zorg je dat je je werkplek netjes achterlaat zodat je de volgende dag weer in een schone omgeving aan de slag kunt!

Om welke taken gaat het dus: het verwerken van binnenkomende goederen, orderpicken en controlewerk, verzendklaar maken van goederen en schappen bijvullen in het magazijn.
Ten aanzien van werkverdeling gaat het om de aansturing van 2 tot 6 medewerkers. Je signaleert problemen en lost ze op (door bijvoorbeeld de werkverdeling of planning wat aan te passen). Je motiveert je medewerkers om samen jullie gezamenlijke doel te bereiken, je hebt ook voor kwaliteit en efficient werken (voorkomen fouten en beschadigingen), je houdt het zicht op veilige arbeidsomstandigheden en je beheert de machines, gereedschappen en materialen. Je maakt daarbij rapportages in Excel om te kunnen rapporteren aan de teamleider.

  • Je bent fulltime, 4o uur per week beschikbaar en bent flexibel als het eens een uurtje later wordt;
  • Je bent stressbestendig en je zet je altijd volledig in;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als voorman in de logistiek;
  • Je kunt rijden op een reach-/heftruck en kunt met EPT overweg;
  • Je spreekt goed Nederlands maar kunt ook Duits en/of Engels om met collega's te kunnen communiceren,
  • Je bent sociaal vaardig, communicatief sterk, je bent oplossingsgericht en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Aansturen en coachen van je team zie je als een belangrijke taak en je stelt je pro-actief op.

Deze onderneming is sinds 1978 specialist in bevestigingsmiddelen. Ze hebben een groot assortiment in stalen bouten, moeren en sluitringen die hun afzet vinden bij diverse Europese handelaars en distributeurs. Meer dan 18.000 producten hebben zij in grote volumes op voorraad in een modern magazijn met meer dan 40.000 pallets. Ze hebben eigen verpakkingslijnen en bieden ruime service op logistiek gebied. Werken bij dit financieel 'ijzersterke" bedrijf betekent werken in een prettige sfeer; iedereen kent elkaar goed, er wordt hard gewerkt maar ook gelachen samen.

Een leuke uitdagende baan voor iemand met leidinggevende ervaring en ambitie. Na gebleken geschiktheid is het de bedoeling dat iemand in dienst treedt voor (on)bepaalde tijd.
Een startsalaris van EUR 2.300-2.500 bruto per maand en reiskostenvergoeding. En het bedrijf biedt ontwikkelingsmogelijkheden op langere termijn.

Direct solliciteren? Via de button!
Liever eerst even contact met ons?

Start People
F.B. Deurvorstraat 36
7071 BJ Ulft
Telefoon: 0315-631500
E-mail: ulft@startpeople.nl