Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Metaalbewerker

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0007427

Wil jij werken voor een groeiende organisatie in de omgeving van Lichtenvoorde, daarnaast dagelijks zorgen voor het afleveren van een mooi product? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten van de industrie. Ze richten zich op de ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Hierin zijn zij wereldmarktleider. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de afbraammachine. Je werkt in 2-ploegendienst en met nog 1 collega.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het afbramen van metaal. Je stelt zelf de machine in aan de hand van de werkinstructies en na het afbramen controleer je de producten om te kijken of alle scherpe randen volledig zijn verwijderd. De producten moeten hierna worden uitgezocht en ieder product moet worden gesorteerd. Het is dus van belang dat je de producten die van de lasersnijmachine af komen herkent.

Ben jij stressbestendig, heb jij oog voor kwaliteit, fulltime beschikbaar, kun jij tekeningen lezen en voel jij je daarnaast verantwoordelijk voor het product? Ben jij daarnaast bereid om in 2-ploegendienst te werken. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie weet ben jij op zeer korte termijn aan het werk als metaalbewerker bij deze gave organisatie.

Onze opdrachtgever is een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de voedingsmiddelenindustrie. Zij richting zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de industrie.

Ontwikkelen is erg belangrijk, zeker bij onze opdrachtgever. Dit wordt te allen tijden gestimuleerd. Onze opdrachtgever hanteert de cao Metalektro. Jouw salaris zal ook conform deze cao zijn. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. Ben jij van toegevoegde waarde voor het bestaande team? Dan maak jij kans op een vaste aanstelling!