Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Metaalzager

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0019751

Als operator zaagmachine houd jij je iedere dag bezig met het machinaal bewerken en op maat maken van staal, balken en platen. Jij zorgt ervoor dat alle metalen materialen volgens de wensen van de klant bewerkt worden. Jij zaagt de materialen op maat , of je straalt de producten machinaal. Iedere klant heeft weer andere wensen en eisen en aan jou de taak om te zorgen dat de klant de juiste materialen geleverd krijgt! Wanneer de materialen op de juiste manier bewerkt zijn, worden deze klaargemaakt voor levering aan de klant. Jouw collega’s verzamelen de materialen en bundelen deze, hierna worden ze in de vrachtwagens worden geladen om te leveren.

Wat maakt jou een geschikte medewerker zagen en metaalbewerking? Allereerst is het belangrijk dat je een positieve werkhouding meebrengt. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Je hebt reeds ervaring met machinale bewerking en/of op maat zagen van materialen, het liefst staal. Je bent per direct en fulltime beschikbaar en bereid om in ploegen te werken.

Thyssenkrupp is één van de meest gevestigde namen in de metaal. De levering, verpakking, bewerking en afhandeling van de verschillende materialen moet perfect verlopen zodat de klant altijd verzekerd is van de beste producten. Aan deze missie wordt bij Thyssenkrupp dagelijks veel aandacht besteed met ongeveer 220 medewerkers op 7 locaties verspreid over Nederland. Wereldwijd werken we zelfs met 160.000 mensen! Thyssenkrupp is goed te bereiken vanuit Eindhoven, Nijmegen, Helmond en Den Bosch

Thyssenkrupp is een bedrijf waar je veel kunt leren en waar veel ruimte is voor jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een leuk en divers team, waar je goed ingewerkt wordt. Nog een paar pluspunten:

  • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week, in 2 ploegen;
  • Contract voor bepaalde tijd, met zicht op een vaste aanstelling;
  • Een salaris tussen €1800,- en €2200,- per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Ploegentoeslag van 12,5% bovenop jouw loon;
  • Een account op mijn.startpeople.nl, waar jij in een online omgeving jouw contract, loonstroken en verlofdagen kunt zien, contact kunt opnemen met jouw contactpersoon en alle informatie omtrent jouw baan bij Thyssenkrupp kunt vinden.
  • 8,33% vakantiegeld, waarvan 0,33% zelfs netto uitgekeerd;
  • Woon/werkvergoeding vanaf 10 km enkele reis van €0,19 per km, tot €6,00 per dag.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan komen we graag in contact met jou! Druk op de solliciteer-knop en laat jouw cv en motivatie achter! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.