Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Meubelstoffeerder

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
Culemborg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0034137

Altijd al als meubelstoffeerder willen werken?

Voor een meubelfabrikant zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven meubelstoffeerders. Je start in Culemborg en in de loop van 2021 verhuizen ze naar Sint-Oedenrode. Heb jij technische affiniteit en spreekt de meubelbranche jou aan? Dan zoeken wij jou!

Binnen deze veelzijdige functie kom je te werken op verschillende afdelingen. De functieomschrijving hiervan ziet er als volgt uit:

 • Op de afdeling stofsets, waar voornamelijk bureaustoelen worden geproduceerd, stoffeer jij de ruggen en zittingen;
 • Op de afdeling van de hoezen zorgt jij ervoor dat de hoezen netjes om de rug of zitting geplaatst en vastgeklemd worden;
 • Op de plakafdeling plak jij polyether op de kunststof kuip of houten rompen.

Naarmate je meer ingewerkt of ervaren bent, kun je ook nog komen te werken op de grootmeubel afdeling. Hier worden de hoezen op de rompen gestoffeerd.

Om in aanmerking te komen voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat die in het bezit is van eigen vervoer. Je zult eerst werken op de locatie in Culemborg en halverwege 2021 wordt jouw werklocatie Sint-Oedenrode. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand profiel:

 • Minimaal MBO werk/denkniveau;
 • Enige ervaring met het stofferen (bekleden) van meubels;
 • Ervaring door middel van een gerelateerde opleiding;
 • Kwaliteitsgericht en probleemoplossend;
 • Je spreekt de Nederlandse taal.

Je gaat werken bij een grote meubelfabrikant met al meer dan 100 jaar ervaring in de meubelbranche. De werklocatie is nu nog gevestigd in Culemborg en halverwege 2021 gaat de productie verhuizen naar Sint-Oedenrode, een dorp in de buurt van Veghel.

Je werktijden zijn van 07.15 tot 16.15 uur.

Een fijne, inspirerende en leuke werkomgeving waar collega's informeel met elkaar omgaan. Zij willen graag dat jij je snel thuis voelt binnen het team.
Verder kun jij het onderstaande verwachten:

 • Een fulltime functie voor onbepaalde tijd;
 • Een leuk team van collega's;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een salaris tussen de € 14,- en € 15,- bruto per uur.

Bij vragen of interesse zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp op 06-18995308.