Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Montage medewerker

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0027203

Heb jij twee rechterhanden en heb jij een minimale ervaring in de e-montage? Dan is deze fulltime functie iets voor jou. Vanwege een interne doorstroom zijn wij op zoek naar een collega monteur voor een organisatie in Eindhoven. Lees snel verder!

De professionele machines voor bouw, installatie, industrie en groenvoorziening worden zo intensief gebruikt dat ze soms moeten worden gerepareerd. De gereedschapsmonteurs krijgen veel vrijheid om het werk te doen. De sfeer onderling is fijn en daarnaast vinden ze het leuk om regelmatig dealers advies te geven over reparaties. Deze organisatie heeft al veel collega’s opgeleid en de meesten werken hier nog.

Ben je nu al enthousiast over deze vacature? Bel ons dan op 040 290 20 00.

  • Je hebt kennis en ervaring in de montage;
  • Je hebt minimaal een MBO niveau 2 opleiding gevolgd;
  • Je woont in de omgeving van Eindhoven.

Deze organisatie is gevestigd in Eindhoven. Ze zijn een stabiel bedrijf dat gespecialiseerd is in A-merk gereedschappen. Het bieden van een goede service is erg belangrijk voor hen. De reparatie afdeling is een aantal jaar oud en het team bestaat uit 13 monteurs. Ze streven ernaar dat reparaties allemaal op de dag van binnenkomst weer terug naar de klant gaan.

We bieden je een verantwoordelijke functie waarbij je de kans krijgt om je te ontwikkelen en zelfstandig aan de slag te kunnen gaan als monteur;
Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband;
Salaris conform CAO technische groothandel.