4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker

Start People Ede

Standplaats
Ede
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1200005243

Als montagemedewerker ondersteun je bij het assembleren en integreren van klant specifieke automatische test systemen. Aan de hand van technische tekeningen bouw je samen met twee andere collega’s de systemen volledig op.
Verantwoordelijkheden:

 • het samenstellen van onderdelen, componenten, elektronica en kabels in testsystemen aan de hand van technische tekeningen;
 • het verrichten van elektrotechnische en mechanische werkzaamheden;
 • het uitvoeren van kwaliteitscontroles gedurende de assemblage;
 • het uitvoeren van eindcontrole en testen;
 • het doen van voorstellen ter verbetering.

 • een relevante opleiding op mbo-niveau (elektrotechniek, mechatronica of een vergelijkbare opleiding) of aantoonbare technische ervaring;
 • je kan zelfstandig met een planning werken;
 • je werkt opgeruimd en netjes;
 • kennis van de Engelse taal (woord en geschrift) is een pré;
 • ervaring met montagetechnieken is een pré;
 • ervaring met het lezen van (elektro)technische tekeningen/specificaties is een pré.

Onze opdrachtgever: internationale organisatie op het gebied van test- en meetapparatuur. Binnen de organisatie heerst een open en informele cultuur met korte lijnen tussen medewerkers onderling. De organsiatie is van Utrecht, Amersfoort en Arnhem goed bereikbaar.

Onze opdrachtgever biedt je een afwisselende fulltime baan (36 uur is bespreekbaar). Je komt te werken in een stabiel en groeiend internationaal bedrijf. Je salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 2200,- en 2700,- liggen.
De functie betreft een vaste baan waarbij je het eerste half via Start People werkt.
Secundaire arbeidsvoorwaarden: 25 vakantiedagen, bonus regeling, vergoeding om pensioen te regelen. Bij geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Een Engels (online)taalassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.