Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Montagemedewerker

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0003103

Werk jij graag met je handen en heb je affiniteit met de bouw? Dan past deze vacature bij jou! Wij zijn op zoek naar technische mensen die graag in de buitendienst willen werken. In deze functie monteer je samen met een collega aluminium producten op de bouwlocaties. De organisatie is gevestigd in Veendam, maar de projecten waarop zij werken zijn door heel Nederland. Het is daarom belangrijk dat je het niet erg vindt om doordeweeks van huis te zijn. Hier staat uiteraard wel een mooie vergoeding van € 20 netto per nacht tegenover. Daarnaast wordt er een hotel of appartement voor jullie geregeld. Je werkt altijd samen met minimaal één collega op een klus. De werkzaamheden worden (indien mogelijk) gepland van maandag t/m donderdag, zodat je de vrijdag lekker vrij bent. Je maakt dan een fulltime werkweek in 4 dagen.

Voor deze functie is motivatie belangrijker dan ervaring. Je wordt intern opgeleid als montagemedewerker, zodat je volledig ingewerkt aan de slag gaat. Verder vragen wij het volgende:

  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent in het bezit van een VCA (of bereid deze te halen)
  • Je hebt minimaal rijbewijs B

Als montagemedewerker is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt omdat je regelmatig op steigers werkt.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Veendam en is een van de belangrijkste partners van projectontwikkelaars, bouwbedrijven en woningcorporaties van Nederland. De organisatie is gespecialiseerd in de productie, levering en montage van aluminium producten.

Medewerkers die via Start People werkzaam zijn bij de organisatie geven aan dat de werkzaamheden leuk en afwisselend zijn, omdat je elke keer weer een ander soort klus hebt. Ze gaan met veel plezier naar het werk.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie met volop doorgroeimogelijkheden. Het betreft een fulltime functie met een salaris tussen de € 1915,- en € 2080,-. Daarnaast krijg je ook een overnachtingsvergoeding van 20 euro netto per nacht. Bij goede prestaties maak je kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.