Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Varsseveld
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0027497

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een montagemedewerker, fulltime.
In deze functie bedien je machines en verricht je montagewerkzaamheden op verschillende afdelingen. Het werk wordt uitgeoefend aan de hand van veelal schriftelijke werkopdrachten.

FUNCTIE-INHOUD

  • het bedienen van machines en ondersteunen van collega's
  • het verrichten van montagewerkzaamheden en het samenstellen van producten
  • het uitnemen van producten en bijhouden van productiegegevens
  • het steekproefsgewijs controleren van het product en verpakken.
  • is verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplek

MBO werk- en denkniveau
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker met enige technische kennis.
Er wordt zelfstandigheid en zelfredzaamheid gevraagd van de nieuwe medewerker, iemand die zelf probeert problemen op te lossen.

Al 40 jaar hoort dit bedrijf tot de top van Nederland als producent van vele soorten staal plaatwerk. Ze leveren buiten de standaard staalsoorten ook RVS geslepen, geborstelde en/of orbitaal bewerkte plaatwerkcomponenten tot en met volledig geassembleerde bouwgroepen.

Wij bieden een leuke vacature bij een innovatief en Achterhoeks bedrijf in Varsseveld. Dit is goed te bereizen vanaf Doetinchem en Lichtenvoorde.
Je komt te werken met leuke collega's in een nette werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
Bij goed functioneren ontvang je na de inleenperiode een jaarcontract of vast contract bij onze opdrachtgever.