Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Varsseveld
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0043053

Ben jij een montagemedewerker en heb jij affiniteit met de installatietechniek? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Lees snel verder.

Voor een bedrijf gevestigd in de omgeving van Doetinchem zoeken wij en montagemedewerker (m/v). Het betreft een fulltime vaste baan in dagdienst. Je werktijden zijn van 07.30 tot 16.15 uur.

Als montagemedewerker bij dit bedrijf ben je werkzaam in de productiehal. Samen met je collega’s ga je je voornamelijk bezig houden met het uitvoeren en afwerken van samengestelde of aangeleverde onderdelen in het eindproduct. Je werkt aan grote en kleine projecten. In overleg met jou kan het voorkomen dat je kortdurend op een klantlocatie aan het werk bent.

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt ervaring/ affiniteit met de installatietechniek;
  • Je bent flexibel, nauwkeurig en collegiaal.

Je komt bij een bedrijf te werken in de omgeving van Varsseveld. Het bedrijf is voornamelijk actief in High-Tech projecten en module- en apparatenbouw. De werksfeer is goed.

  • Een fulltime vaste baan in dagdienst;
  • Salaris conform cao Technisch installatiebedrijf;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Gezellige collega's;
  • Een uitdagende en afwisselende baan.

Heb jij zin in deze gave uitdaging? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!
Vragen? Bel naar 0544-487000 of mail naar Lichtenvoorde@startpeople.nl.