Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Aalten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0059049

Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging als montagemedewerker (m/v)? Wil jij graag verschillende soorten wanden monteren bij bedrijven in de omgeving? Dan is dit echt een leuke functie voor jou! Bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als montagemedewerker (m/v)!

Samen met je collega ga je op pad en kom je op diverse locaties in Gelderland. Momenteel hebben ze een 3-tal projecten in Drempt, Doetinchem en in Arnhem. Samen met je collega gaan jullie systeemwanden, glaswanden en houtwanden plaatsen. Het is een fulltime functie. Je kunt 5 of in overleg 4 dagen per week werken. Je start elke dag rond een uur of 07.00 op de bouwplaats tot 16.00 uur. Je wordt vervolgens weer thuis afgezet!

Mocht het goed bevallen, dan kun je hier eventueel voor de langere periode aan de slag.

  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent per direct of op zeer korte termijn voor min. 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in Aalten of nabije omgeving.

Het bedrijf waar je komt te werken is een gespecialiseerd Achterhoeks bedrijf in afbouw en montage van dak- en wandplaten. Je komt te werken in een klein en gezellig team. Je wordt goed ingewerkt.

  • Reiskostenvergoeding;
  • Een leuke afwisselende functie voor de langere tijd;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • 4 of 5 dagen per week werken; jij bepaalt!
  • Wekelijks of 4-wekelijkse uitbetaling.

Reageer snel op deze functie en wie weet ben jij volgende week al aan het werk bij dit bedrijf!