Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker

Start People Boxtel

Standplaats
Schijndel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0062373

Ben jij goed in sleutelen en handig met gereedschappen? Heb je daarnaast affiniteit met de meubelbranche? Dan is de volgende vacature zeker iets voor jou.

Wegens uitbreiding bij onze klant zoeken wij op korte termijn een Montagemedewerker, die altijd gaat voor de beste kwaliteit. In deze functie monteer jij losse onderdelen aan elkaar op een nauwkeurige wijze met behulp van handgereedschappen zoals o.a. schroevendraaiers. Het monteren voer je zelfstandig aan een montagetafel uit. Denk hierbij hoofdzakelijk aan stoelen en banken maar ook aan andere interieurproducten zoals tafels, bureaus en kasten.

Om in aanmerking te komen voor deze leuke functie, vragen wij het volgende van je:

  • Je bent technisch ingesteld, sleutelen is je hobby;
  • Ook ben je op kort termijn beschikbaar;
  • Fulltime inzetbaar in dagdienst;
  • Je bent bereid om eventueel extra overuren te maken.

Qua persoonlijkheid zoekt onze opdrachtgever een nieuwe collega die gedreven, ambitieus en ondernemend is. Naast een hoge mate van zelfstandigheid wordt ook veel waarde gehecht aan teamsamenwerking. Je ondersteunt collega's en staat open voor feedback over jou functioneren. Dat jij communicatief goed vaardig bent is van essentieel belang. Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid zijn typische kenmerken van jou.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende meubelfabrikant in de regio Schijndel. Helaas is de organisatie lastig met openbaar vervoer bereikbaar. Wanneer je bijvoorbeeld reist vanuit Eindhoven, Oss, Uden of Den Bosch, is reizen met een auto wel het handigste. Vanuit Veghel is het bedrijf ook goed bereikbaar per fiets.

  • De organisatie biedt een fulltime functie aan, 39,25 werkuur per week;
  • Uiteindelijke doel is een vaste baan;
  • Daarnaast bieden zij een uitdagende baan in een familiaire en inspirerende omgeving;
  • Een fijne werksfeer en waar collegialiteit van groot belang is;
  • In eerste instantie betreft het een tijdelijke baan voor 1 a 2 maanden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de kans op een langere termijn.

De onzekerheid komt door o.a. de mogelijke gevolgen van de Corona-crisis. In principe wordt de functie in dagdienst uitgevoerd, aanvangstijd vanaf 07.30 uur. Je salarisniveau wordt bepaald conform de CAO Metalektro, €12,50 + ADV € 0,38, en kan je een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werkverkeer ontvangen.