Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker

Start People Tiel

Standplaats
Culemborg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0063655

Ben jij gek op montage werkzaamheden en behoort inpakken tot jouw favoriet? Stop dan met scrollen want dan hebben wij de baan die jij zoekt. Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar monteur/inpak medewerker. Jouw werkzaamheden zullen onder andere uit het volgende bestaan:

Monteren van onderstellen van Whiteboards;
Het verzendklaar maken van de producten;
Bij goed functioneren kun jij beginnen met stofferen.

  • Per direct beschikbaar voor een fulltime werkweek van 40 uur;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in het monteren/inpakken van producten (pré);
  • Je beschikt over een goede dosis motivatie.

Koninklijke Ahrend is met de merken Ahrend, Gispen, Presikhaaf Schoolmeubelen en Techo dé internationale expert op het gebied van kantoorinrichting. Al meer dan honderd jaar ontwerpen, produceren en verkopen we designmeubilair, akoestische oplossingen en stoffeer oplossingen en bieden we alle bijbehorende diensten aan. Daarnaast werken bij Ahrend veelzijdige mensen met uiteenlopende verantwoordelijkheden; echter hebben al onze medewerkers één ding gemeen: ze zijn trots op hun werk en het merk waarvoor ze werken. De passie en betrokkenheid van alle collega’s werkt aanstekelijk. Die sfeer zorgt ervoor dat ook nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen bij Ahrend.

Het is een functie waar veel uitdaging in zit en genoeg ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij:

  • Bruto maandsalaris tussen de €2.088,- en €2.610,- per maand. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Wil jij doorgroeien als stoffeerder? Bij goed functioneren heb jij kans op een vast dienstverband bij het bedrijf en is er ruimte om het vak van stoffeerder aan te leren;
  • Inspirerende en gedreven collega’s in een informele werksfeer;
  • 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering en 27 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en een aantrekkelijk salaris;
  • Jij bepaalt! Wil je wekelijks of vier wekelijks verloond worden? Daarnaast bouw jij, volgens de naleving van de ABU CAO per een fulltime gewerkte week 4 verlofuren op. Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en daarbij ook nog eens de feestdagen doorbetaald. Dit allemaal in samenwerking met de leukste werkgever van omgeving Tiel, namelijk Start People!