Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Montagemedewerker (hout)

Start People Ulft

Standplaats
Ulft
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0002640

Zou jij graag in de techniek willen werken, maar heb je daar geen diploma's voor? Of.. klus jij graag in je vrije tijd en zou je hier graag je beroep van willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je al ervaring? Dan kun je uiteraard ook direct aan de slag voor onze opdrachtgever.

Voor onze opdrachtgever in Ulft zijn wij op zoek naar chaletbouwers. en montagemedewerkers. De werkzaamheden die hier verricht worden zijn divers. Veel voorkomende werkzaamheden zijn o.a. het produceren en plaatsen van wanden, het zagen van hout en het zetten en stellen van keukens. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren moet je overweg kunnen met handgereedschap en technische tekeningen kunnen lezen. Mocht je geen ervaring hebben in het lezen van technische tekeningen, dan is het belangrijk dat je goede maatvoering kent. Het lezen van deze tekeningen kan je aangeleerd worden.
Kortom, heb jij 2 rechterhanden, ben je gemotiveerd om te leren en zoek je werk voor lange tijd? Reageer dan nu op deze vacature!

  • Je bent fulltime beschikbaar voor 40 uur per week
  • Je bent beschikbaar in dagdienst
  • Je bent fysiek in staat om deze werkzaamheden uit te voeren
  • Je bent woonachting in de omgeving van Ulft/Doetinchem/Winterswijk/Zevenaar
  • Je bent op zoek naar een vaste baan met kans op vast

Onze opdrachtgever maakt mobiele chalets voor particulieren en vakantieparken. Het gaat om hoogwaardige en luxe chalets waarin mensen optimaal kunnen relaxen en genieten van het buitenleven. Elk chalet wordt individueel vervaardigd vanuit een basis­uitvoering. Deze kunnen vervolgens op persoonlijke wens voorzien worden van alle luxe en comfort, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden.

Je ontvangt in eerste instantie een uitzendovereenkomst of detacheringsovereenkomst via Start People. Bij goed functioneren en na een inleentermijn via Start People kun je een contract voor onbepaalde tijd ontvangen bij de opdrachtgever. Het salaris ligt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de EUR 11,50 en EUR 14,00 bruto per uur. Daarnaast kent de opdrachtgever 2x per jaar een bedrijfssluiting, waardoor je kunt genieten van een lekkere lange zomervakantie van 4 weken en een kerstvakantie van 2 weken!