Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Monteur afdeling verpakken en bereiden bij Mentos

Start People Breda XL

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0017832

Voor Perfetti van Melle in Breda zijn voor de afdeling verpakken op zoek naar een monteur in 3-ploegen. Kom jij de Technische Dienst versterken?

Als onderhouds- en storingsmonteur binnen de afdeling verpakken en bereiden behoren de volgende taken tot jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent een manusje van alles, de spin in het web binnen de Technische Dienst;
 • Je stelt storingen vast, verhelpt deze en zorgt voor een goede administratieve afhandeling;
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan verschillende machines;
 • Je werkt nauw samen met collega's van de afdeling verpakken en probeert oplossingen over te brengen;
 • Met jouw technische en innovatieve inzicht draag je bij aan het verder optimaliseren van processen.

Kun jij complexe storingen gemakkelijk oplossen, ben je een echte doorzetter en kun je de probleemoplossing ook overbrengen aan collega's? Dan ben jij de monteur die Perfetti van Melle zoekt.

Herken jij jezelf in onderstaande profiel? Laat dan snel je sollicitatie achter!

 • Je hebt kennis van elektrotechniek en mechatronica?
 • Je kunt complexe storingen gemakkelijk oplossen;
 • Je hebt al werkervaring opgedaan als monteur binnen een productie;
 • Je hebt een actieve houding op de werkvloer;
 • Je hebt oplossingsgericht denkvermogen en bent een echte doorzetter;
 • Je kunt zelfstandig goed werken, maar vind het leuk om onderdeel te zijn van een groter team;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Perfetti van Melle is gecertificeerd als Top Employer 2020! Dit keurmerk laat zien dat Perfetti van Melle behoort tot een wereldwijd gezelschap van vooruitstrevende werkgevers die zich voortdurend inzetten om het beste HR-beleid door te voeren.

Perfetti van Melle is een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum. Iedere dag staat in het teken van het bedenken van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten en merken. En bij al die innovaties denken zij natuurlijk het eerst aan hun consumenten, zodat zij deze iedere dag kunnen verrassen met het lekkerste snoep en kauwgum. In meer dan 150 landen in de wereld kun je de producten van Perfetti van Melle vinden. Vanuit de Benelux-organisatie zorgen zij dat je Mentos (Gum),Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk overal in Nederlanden België kunt kopen. De fabrieken in Breda, Weert en Sittard maken Mentos, Fruittella en Frisk. En ze leveren niet alleen aan landen in Europa, maar bijvoorbeeld ook aan de Verenigde Staten en Japan. Het internationale karakter vind je dus overal terug, iedere dag!

Je krijgt een tijdelijk dienstverband direct bij Perfetti van Melle voor een fulltime werkweek van 36 uur met een goed salaris. Daarnaast bieden zij je een goed secundaire arbeidsvoorwaardenpakket met daarin onder andere een bonusregeling, pensioen opbouw en optionele deelname aan de zorgverzekering. Bij goed functioneren maak je kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Verder is er een fijne familiaire sfeer, goede lunchvoorzieningen in de grote kantine en opleiding en voldoende doorgroei mogelijkheden.