Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Monteur Assemblage

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0036048

Sleutelen daar word je blij van. Of het nu op je werk is of thuis aan jouw auto of motor. Herken je jezelf hierin? Dan hebben we een uitdagende baan bij dé internationale producent van trailers namelijk Nooteboom Trailers in Wijchen!

Als Monteur ga je de afdeling SMART versterken. Bij SMART ben je samen met jouw vijftien collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van een 2-tal type trailers vanaf levering van chassis totdat deze de deur uitgaat naar de klant! Door middel van een goed inwerktraject en interne opleiding word je allround opgeleid, waardoor de functie afwisselend en uitdagend is. Het werk op de afdeling is gevarieerd zoals het op maat maken van houten vloeren, het aansluiten van elektrische kabels, het monteren van leidingwerk, koppelingen en assen.

Beschik jij over ervaring met sleutelen, technisch inzicht en krijg jij een kick om samen met jouw collega’s iedere week mooie trailers te bouwen voor internationale klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden op de SMART afdeling? Bekijk dan dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=8wAetTItSfA

Je kunt technische werkinstructies lezen en hebt ervaring als sleutelaar. Jouw technische achtergrond is bijvoorbeeld autotechniek, werktuigbouwkunde of montage. Je hebt enige kennis van hydrauliek en pneumatiek. Basiskennis van elektra is mooi meegenomen. Als persoon kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je betrouwbaar, flexibel en beschik je over aanpakmentaliteit!

Je gaat werken bij dé producent van trailers namelijk Nooteboom Trailers in Wijchen (vlakbij Nijmegen). Hier ga je deel uitmaken van succesvol familiebedrijf die behoort tot de TOP 100 Maakindustrie in Nederland! In Wijchen worden unieke trailers ontworpen en compleet gebouwd voor diverse internationale klanten. De trailers kun je dan ook tegenkomen over de gehele wereld.

Een fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband! Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2620 - € 2846 bruto per maand op basis van 40 uur per week (dit is inclusief ADV component).

Dit wordt aangevuld met 25 vakantiedagen per jaar, vakantiegeld 8,33% en indien je meer dan 10 kilometer reist ontvang je reiskostenvergoeding.

Herken je jezelf in het profiel? Doe dan direct de online sollicitatie!