Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Monteur beveiliging Elektro

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Automatisering/Internet
Vacaturenummer
1AV0027655

Ben jij gedreven, zelfstandig, werkzaam als monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een nieuwe of soortgelijke branche? Dan hebben wij een interessante functie voor jou binnen de beveiligingstechniek. In deze functie ben jij bezig met brandmeld - en ontruimingsinstallaties, inbraaksystemen en camerabewaking. Dit doe je voornamelijk op locatie in het oosten van Nederland. Om het je zo comfortabel mogelijk te maken krijg jij je eigen bus met alle apparatuur die je nodig hebt om het werk zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren. Qua werkzaamheden is het voornamelijk het instellen van de systemen evenals het installeren en het onderhouden en oplossen van storingen. Natuurlijk hoort hier ook het bijhouden van de administratie bij.

Wij zijn op zoek naar jou als je passie hebt voor techniek, jezelf wil ontwikkelen en al enige ervaring hebt als elektromonteur of binnen de beveiliging. Ben jij net afgestudeerd? schroom dan niet om ook te solliciteren op deze functie omdat je deze veelzijdige, afwisselende en autonomische baan niet aan je voorbij mag laten gaan. Wel is het belangrijk dat jij een rijbewijs B hebt, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Dit omdat het voorkomt dat de klus bij de klant af moet of omdat je af en toe wat meer reistijd heb dan verwacht. Omdat je je bezig houdt binnen de beveiligingstechniek is het belangrijk dat je een verklaring van betrouwbaarheid af kunt geven. Ook ben jij eventueel in het bezig van een Vca-certificaat, heb je dit niet dan is dat geen issue.

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Doetinchem. De bedrijfscultuur wordt genmerkt als: vlak, jong en dynamisch.
Ook bieden zij jou uitdagend werk en de kans om jezelf te ontwikkelen.

Start People Doetinchem zorgt voor de werving en selectie, waarna je een (vast) contract krijgt bij de organisatie zelf. Het betreft een fulltime functie van 38/40 uur.
Beloning conform CAO, auto van de zaak, bedrijfskleding en gereedschap. Ook krijg je een eigen tablet en werktelefoon.

Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met Carmen van Start People Doetinchem, 0314 320 300 of via doetinchem@startpeople.nl

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie om met ons kennis te maken en jou alles te vertellen over deze gave functie!