Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Monteur binnendienst

Start People Leiden

Standplaats
Hoofddorp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0065445

Voor een bedrijf in Nieuw Vennep (dichtbij Hoofddorp), zijn wij opzoek naar een fulltime monteur binnendienst.

Als monteur in de werkplaats ben jij verantwoordelijk voor het repareren, aanpassen en plegen van (preventief) onderhoud van alle hulpmiddelen (rolstoelen, scootmobielen, aangepaste fietsen etc.). Wordt een aanpassing of reparatie te complex om deze bij de cliënt op locatie uit te voeren? In de werkplaats, waar jij beschikt over alle benodigde gereedschappen en apparatuur, onderzoek je de aard van het probleem en los je de storing op, zodat de cliënt weer veilig zijn hulpmiddel kan gebruiken. Verder verricht je aanpassingen, zodat deze daarna weer helemaal zijn afgestemd op de hulpvraag van de cliënt. Kortom: met jouw technische skills zorg je ervoor dat de cliënten veilig en onbezorgd gebruik kunnen maken van het hulpmiddel.

Zie jij elke technische reparatie of aanpassing als een mooie uitdaging en kun jij de beste oplossing bieden? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou! Herken jij jezelf in onderstaande punten? Solliciteer dan nu.

  • Je bent handig en door jouw kennis, ervaring en technisch inzicht, achterhaal je het probleem en kom je tot de juiste oplossing.
  • Je laat je niet snel van je stuk brengen. Ook als jouw dag anders loopt dan je vooraf had gepland, blijf jij gestructureerd werken en streef je naar optimale klanttevredenheid.
  • Je bent een doorzetter,
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke technische rol (bijvoorbeeld als automonteur).
  • Een werk- en denkniveau dat gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3 in technische richting (bijvoorbeeld Autotechniek, Elektrotechniek, Mechatronica en Elektronica).

Bij dit bedrijf gaat het om mensen. Het bedrijf is actief binnen de gehele zorgketen. Als partner en dealer voor zorginstellingen, als betrouwbare hulpmiddelenleverancier voor gemeentes, als uitleenpunt voor de particulier om de hoek. Wat u ook nodig heeft, Het bedrijf denkt graag met de klant mee en lost het op! Van levering tot en met onderhoud, service en reparatie. Van advies en keuringen tot en met slim voorraadbeheer in lijn met wet- en regelgeving.

  • Vast werk met mogelijkheid tot vast contract.
  • Bij aanvang ligt het salaris tussen de € 2.275,00 & € 2.638,00. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
  • De CAO Metaal & Techniek is van toepassing; je ontvangt 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is je ADV verrekend in je salaris.
  • Jouw gezondheid en inzetbaarheid vindt het bedrijf belangrijk en daarom heeft het bedrijf een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitnessabonnement.