Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Monteur kunststof kozijnen

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0023674

Ben jij op zoek naar een afwisselende buitendienst functie waarbij elke dag er anders uit ziet? Wij zijn op zoek naar een monteur voor kunststof kozijnen. Je bent elke dag samen met een collega op pad en je bent het visitekaartje voor de organisatie. Als monteur kunststof kozijnen plaats en stel je de kozijnen en gevelelementen. Je zorgt ervoor dat het glas erin wordt gezet en dat het hang- en sluitwerk wordt geplaatst. Je bent dagelijks bij de klanten over de vloer dus je zorgt er voor dat je netjes te werk gaat. Je beantwoordt de vragen van de klant en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is.

Wij zoeken een ervaren monteur kunststof kozijnen die zelfstandig te werk kan gaan. Je werkt samen met een assistent monteur, die je kunt aansturen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Verder beschik jij over de volgende punten:

  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Je staat er voor open om nieuwe dingen te leren en om collega’s op te leiden.

Ben jij een ervaren kunststof kozijnen monteur en op zoek naar een vaste baan? Reageer dan meteen via de knop ‘Soliciteer direct’.

Onze opdrachtgever is een groeiende, moderne organisatie in de kunststof kozijnen. Ze produceren en leveren kunststof gevelelementen door middel van een gemoderniseerd machinepark. Er is ruimte voor je ontwikkeling door aanbod van diverse cursussen. De organisatie hecht veel waarde aan het binden en boeien van de medewerkers.

Wij bieden een fulltime baan bij een groeiende organisatie in de buurt van Veendam. Je komt te werken in een leuk team van enthousiaste collega’s. Je krijgt een auto en mobiele telefoon van de zaak en alle gereedschappen die je nodig hebt voor de functie. Je krijgt ruimte en vrijheid in je functie en voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Verder krijg je ook nog de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen de € 11 en € 14 per uur, afhankelijk van je werkervaring;
  • Je ontvangt een ADV-toeslag over het loon, zolang je via Start People werkt;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Verschillende cursussen en inlogcodes voor het cursusaanbod van Start People

Het gaat om een baan waarbij je met goede prestaties zeker kans maakt op een cast contract.