4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Monteur machinebouw mechanisch (binnendienst)!

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Aalten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
4047000021

Onze opdrachtgever is een bedrijf die zich bezighoudt met de productie en ontwikkeling van machines voor de eierverwerkende industrie. Het bedrijf opereert wereldwijd. Bij de vestiging in Nederland worden de sorteer- en verpakkingssystemen ontwikkeld en geproduceerd. De sorteer en verpakkingssystemen van dit bedrijf worden wereldwijd verkocht. Dit varieert van kleine bedrijven die een machine gebruiken voor puur het verpakken van eieren tot grote distributie- en sorteer- centra.

Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar een monteur machinebouw mechanisch (binnendienst)!

Als monteur machinebouw mechanisch (binnendienst) houd jij je dagelijks bezig met het assembleren van machines waarin diverse technieken zijn verwerkt. Deze machines worden geleverd aan klanten over de hele wereld. Eenmaal op locatie en geïnstalleerd door de servicemonteurs, worden er hoge prestaties van de machines gevergd. Juiste en efficiënte montage is dus van groot belang.

Werkzaamheden:

  • Het assembleren van complete mechatronische machines en modules aan de hand van tekening en/of mondelinge instructies;
  • Het inbouwen en eventueel aansluiten van elektrische onderdelen;
  • Het afstellen en testen/proefdraaien van machines en modules en de daarbij gevonden problemen oplossen.

Beschik jij over een afgerond mbo-opleiding in de richting van werktuigbouw of mechatronica? Heb jij affiniteit met elektro? En kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een dynamische organisatie in de omgeving van Aalten.

  • Een technisch uitdagende baan in een dynamische organisatie, waar technisch hoogwaardige machines worden ontwikkeld en geproduceerd, met een informele werksfeer;
  • Contract voor minimaal 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid;
  • Aantal uren per week is bespreekbaar;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, cao Metalektro met 27 vakantiedagen en 13 ATVdagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen, werkkostenregeling;
  • Mogelijkheden tot volgen van opleidingen en trainingen;
  • Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks leuke uitjes organiseert.