Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Monteur, Servicemonteur of onderhoudsmonteur

Start People Maastricht

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0040245

Verricht jij graag technische diensten of ben jij bereidt jezelf beter te ontwikkelen in het vak? Dan is deze baan als monteur wellicht iets voor jou! Als service- of onderhoudsmonteur ga je aan de slag met het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen.
Werk samen met je collega's fulltime om rioolstoringen op te lossen. Je voert (kleine) reparaties uit, daarnaast inspecteer je ook verstoppingen om te bekijken of je de verstopping zelf kunt verhelpen of dat je hulp in dient te schakelen van je collega's. Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor een klus en je bent flexibel qua werktijden. Wat het werk zo leuk maakt, is de afwisseling en klantencontact. Uiteraard ben jij het visitekaartje en vinden wij het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent. Daarnaast denk je altijd in mogelijkheden.

Een opleiding met technische achtergrond is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Als je gemotiveerd bent dan leren wij jou het vak! Je bent een servicemonteur die goede service aanbiedt en het werk goed verricht waardoor de klant een goed gevoel over houdt aan het bezoek.

Wie is voor ons de juiste kandidaat :

 • technische vaardig;
 • klantvriendelijk en dienstverlenend;
 • Je bent flexibel qua werktijden als een klus niet af is om 16:00 heb jij geen bezwaar om het even af te maken;
 • ervaring binnen de rioleringsbranche is een pluspunt.

Wij zijn het grootste rioleringsbedrijf in heel Nederland, gevestigd in onder andere Heerlen. Heerlen is makkelijk bereikbaar vanuit Maastricht, Sittard en Roermond. Voor de rioleringsbranche bestaan nagenoeg geen specifieke opleidingen. Dit betekent dat alle medewerkers intern worden opgeleid. Na binnenkomst in het bedrijf kun je binnen onze organisatie alle kanten op. Je kunt je carrière zo inrichten dat deze volledig aansluit bij jou wensen en ambities.

Je komt terecht in een werkomgeving waarin je veel ruimte hebt voor ontwikkeling en je kunt opleiden tot een echte professional. Samen bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden:

 • marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv dagen;
 • opleidingsbudget;
 • flexibele vacatures en interne doorgroeimogelijkheden. Zo is het mogelijk om je uiteindelijk een vast contract te bezorgen!

Net zo belangrijk: je werkt in een heel goed en gezellig team!

Taken:

 • Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen;
 • Je zorgt er samen met je collega's voor dat storingen en problemen aan binnen-en buitenrioleringen verholpen worden;
 • Je voert kleine reparaties uit of je inspecteert een verstopping.

Lijkt deze baan je wel interessant of leuk en pas jij bij ons team?