Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Monteur Technische Dienst

Start People Inhouse Services - Xella Meppel

Standplaats
Meppel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0026138

Zoek jij altijd naar oplossingen, heb je technische kennis of heb je ervaring met elektro en techniek? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitdaging bij Xella in Meppel! Het betreft een fulltime functie in de 5 ploegendienst.

Hoe ziet je werkdag er uit? Dat is heel simpel, er is geen dag hetzelfde! We gaan je dus niet vertellen hoe e werkdag er uit ziet, want dit bepaal je helemaal zelf en natuurlijk ligt het er maar net aan of er productielijnen en machines storingen hebben.

Als Elektro monteur Technische Dienst zoek je naar oplossingen voor storingen aan machines en productielijnen. Jouw doel is om de oorzaak te vinden, zodat het aantal storingen zal teruglopen in aantal. Je helpt bij het optimaliseren van machines en productielijnen en denkt mee bij de ontwikkelingen van machines en productielijnen voor de toekoms.
Je gaat preventief en structureel onderhoud plannen aan het machinepark. Het kan voorkomen dat productiemedewerkers je hulp nodig hebben bij het ombouwen en afstellen van productielijnen en apparatuur.

Niet heel onbelangrijk, je gaat aan de slag in een gezellig team!

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of een adere relevante opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als monteur;
  • Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met PLC-besturingssystemen, maar dit is geen must;
  • Je bent in het bezit zijn van een VCA- certificaat/ VVI diploma (of bereidheid dit op korte termijn te behalen)

Wij zijn op zoek naar een technische dienst monteur voor Xella Nederland BV in Meppel. Xella is een onderneming die zich richt op de bouwwereld en is specialist in het bouwen met kalkzandstenen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten. Deze materialen worden in de woning en in de utiliteitsbouw gebruikt. Xella produceert de A-merken Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.

Het is een groeiend en dynamisch bedrijf. Er wordt in de 3 en 5 ploegendienst gewerkt en de arbeidsvoorwaarden zijn er erg goed. Daarnaast ga je aan de slag in een gezellig team.

  • Een fulltime baan in de 5 ploegen;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • 28% ploegentoeslag in de 5 ploegen;
  • Een werkweek van 33,6 uur;
  • Verloning allround monteur of specialist, cao schaal 7;
  • Reiskostenvergoeding (conform cao Kalkzandsteen- en Cellenbeton).