Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Naaister of Naaier

Start People Arnhem

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0057937

Heb jij ervaring met een industriële naaimachine? Of heb jij veel ervaring met machines en ben je creatief? Dan hebben wij een hele leuke vacature voor jou. Voor een productiebedrijf, in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, zijn wij op zoek naar medewerkers voor bij de industriële naaimachine. Het is belangrijk dat jij aantoonbare ervaring hebt bijvoorbeeld als coupeuse of met industriële machines. Het bedrijf maakt zonweringsdoeken op maat en een voorbeeld van jouw werkzaamheden zijn het omzomen van de doeken of het plaatsen van ritsen. Je houdt je werkplek schoon en netjes.

 • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je vindt het leuk om in een productieomgeving te werken;
 • Je werkt nauwkeurig en netjes;
 • Je houdt van aanpakken;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt geen vakantieplannen deze zomer;
 • Je komt uit de omgeving van Elst (Gelderland).

Deze organisatie is een echt familiebedrijf, opgericht in 1978. Bij aanvang was onze opdrachtgever een eenmanszaak met een beperkte voorraad, maar ook toen al stond maatwerk voorop. Zij hebben een scherp oog voor detail en stellen hoge eisen aan de eigen productie, om aan alle uiteenlopende klantwensen te voldoen.

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid. De eenmanszaak heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf, met aan de basis een groot team van vaste medewerkers. Dankzij jarenlange ervaring, een uitgebreid machinepark en een breed pallet van honderden kleuren kan op vrijwel iedere vraag een passend antwoord worden gegeven.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De reststromen worden zoveel mogelijk gescheiden en waar mogelijk hergebruikt. Alle gebruikte materialen kunnen gerecycled worden.

Onze opdrachtgever is geworteld in de zonweringindustrie en gelouterd in het vak. Decennialange ervaring is een rijke bron van inspiratie, maar tegelijkertijd is innovatie cruciaal. Zij blijven zichzelf dan ook ontwikkelen, altijd op zoek naar technieken waarmee het anders, slimmer en efficiënter kan.

Altijd al willen werken bij een innovatief bedrijf, waar jij jouw twee rechterhanden kan gebruiken? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd in dagdiensten;
 • Een bruto uurloon van €12,39 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd;
 • Werken in een mooie organisatie;
 • Bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling.