Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Nachtverpleegkundige Psychiatrie Parttime

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Boekel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003831

Jij vindt de stilte van de nacht heerlijk, niets fijner dan dat iedereen nog slaapt terwijl jij je ronde over de afdeling loopt. Het liefst draai je alleen maar nachtdiensten omdat je 's avonds echt álle energie van de wereld hebt. Als nachtverpleegkundige voer je verpleegkundige en coördinerende taken uit voor psychiatrische cliënten en daarnaast zorg je via multidisciplinair overleg voor continue afstemming tussen het verpleeg- en behandelplan van jouw cliënten.

Jij bent een echte nachtuil die 's nachts met de beste ideeën komt. Je hebt affiniteit met de psychiatrie en somatiek, en daarnaast werk je stressbestendig, gestructureerd en toon je persoonlijk leiderschap. Uiteraard heb je een diploma verpleegkundige niveau 4 (BIG registratie) of MZ specifieke doelgroepen niveau 4 .

Het bedrijf, gevestigd in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch, heeft een echte Brabantse manier van werken: De combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in de aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek, zorg bieden die je ook je familie en naasten gunt en blijven streven naar persoonlijke aandacht voor cliënten. Je komt te werken binnen het team nachtzorg, bestaande uit circa 22 FTE.

Je kunt voor 18 tot 28 uur per week aan de slag, parttime dus. En omdat onze opdrachtgever weet hoe belangrijk het is om te kunnen bouwen aan je toekomst, wordt jou een vast dienstverband aangeboden. Je kunt er ook voor kiezen om op basis van een oproepcontract te komen werken.
Jouw functie is ingeschaald in FWG 45 van de CAO GGZ, uiteraard afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

‘Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie als Nachtverpleegkundige? Grijp dan nu je kans en reageer vandaag nog door je cv en motivatie naar ons te sturen. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5719@startpeople.nl of 076-5231430.