4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Netwerk Engineer Zorgtechnologie m/v

Start People Eerbeek

Standplaats
Eerbeek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1849003817

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Netwerk Engineer zorgtechnologie die ons bedrijf komt versterken.

Je werkt op locatie, werkgebied is heel Nederland, aan het ontwerpen en bouwen van een netwerk dat helemaal voldoet aan de prestatiewensen van de klant. Denk daarbij aan het specificeren en installeren van IP telefonie oplossingen, netwerk infrastructuren en het inrichten van onze zorgcommunicatiesystemen en domotica.

Je communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend en je bent klantgericht. Voor deze functie is veel eigen initiatief vereist, ben je pro-actief in denken en doen en kun je goed zelfstandig functioneren in een team.Binnen je functie stem je jouw werkzaamheden af met de projectleider en de klant. Heb jij kennis van virtualisatie (VM ware), routing, NAT virtualisatie en ga jij een technische uitdaging niet uit de weg?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Als netwerk engineer beschik je over de volgende kennis:

  • Kennis van Voice over IP
  • Kennis van Virtualisatie (VM Ware en NAT)
  • Kennis van Routing;
  • Beschikking over rijbewijs
  • CCNA is een pré

Onze relatie ontwerpt, installeert en programmeert zorgcommunicatiesystemen in combinatie met Private GSM systemen, VOIP telefonie, toegangscontrole, videobewaking en –observatie en dwaaldetectiesystemen. Zij zitten gevestigd in de gemeente Brummen, omgeving Zutphen.

Onze relatie staat garant voor een uitstekende werksfeer waar werk en humor hand in hand gaan. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, het deelnemen aan opleidingen, trainingen en cursussen is onderdeel van je functie en je vindt het leuk om je kennis steeds verder uit te diepen. Je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vrije dagen en 13 ADV dagen per jaar.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste baan.