Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Ochtenddienst Pakketsorteerder DHL Parcel Den Bosch

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
4011000181

Voordat de zon goed en wel schijnt kan jij al heerlijk wat uren hebben gewerkt bij het grote bedrijf DHL! Heb jij overdag geen zin om te werken en vind je het niet erg om ‘s nachts wakker te zijn dan past deze baan het beste bij jou!

In een gezellig team zorg jij dat de pakketten die binnenkomen worden gesorteerd zodat deze uiteindelijk worden bezorgd. Als je aan het begin van het proces staat leg je de pakketten op de band, sta je aan het einde dan haal je er de pakketten juist vanaf. Wanneer mensen een pakketje thuis bestellen ben jij dus verantwoordelijk dat het pakketje goed gesorteerd wordt. Het is de bedoeling dat de pakketten op de goede plek worden gelegd zodat de volgende ochtend de chauffeur de bus in de juiste volgorde kan laden.

Het spreekt voor zich dat het werk goed moet gebeuren. Wanneer jij op een pakketje wacht vindt je het natuurlijk ook fijn dat het er zo snel mogelijk is!

 • Wij zoeken iemand die weet van aanpakken. Het werk kan soms zwaar zijn door zwaardere pakketten, dit is voor jou geen probleem.
 • Je moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kunnen krijgen
 • Je kan minimaal 3 diensten per week werken
 • Je beschikt over eigen vervoer. Het openbaar vervoer is ‘s nachts namelijk geen optie
 • Heb je een heftruckcertificaat? Dat is natuurlijk mooi meegenomen!
 • Je bent minimaal beschikbaar van 02:15 – 08:00 om te werken. Let op, eindtijden kunnen uitlopen

In de wereld van logistiek is DHL een grote speler. Als jij de wens hebt om jezelf te ontwikkelen kan dat bij ons! Zo bieden wij in overleg met DHL werknemers bijvoorbeeld een heftruckcursus. In Den Bosch zijn wij gevestigd aan de A59 en is daarom makkelijk te bereiken vanuit onder andere Den Bosch, Rosmalen, Vught, Nijmegen.

 • Momenteel hebben wij een erg leuke ploeg. Hard werken is natuurlijk belangrijk maar de gezellige sfeer ook!
 • Het is zowel mogelijk 3, 4 of 5 dagen te werken.
 • Wanneer je 21 jaar of ouder bent ontvang je een brutosalaris van €10,02 per uur (exclusief toeslagen). Doordeweeks ontvang je dus ca. €13,07 en in het weekend €15,03 bruto per uur. Daarnaast ontvang je óók nog reiskostenvergoeding wanneer je 5 km of langer moet reizen.
 • Bij goed functioneren contractverlenging
 • Ontwikkeling! Bij goed functioneren en wanneer jij dat zelf wilt kunnen wij je meerdere taken leren waardoor je meer verantwoordelijkheid krijgt.