Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

ON HOLD - GGD Teststraat Medewerker Covid

Start People Medi Interim Den Haag

Standplaats
Den Haag
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0030339

Helaas blijven de corona aantallen stijgen waardoor wij genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar bemonsteraars. Wil jij daarin een bijdrage leveren door het afnemen van testen en ben jij op zoek naar een leuke job voor de aankomende maanden? WIj zijn op zoek voor de locaties van Leiden en Gouda. Lees dan vooral verder!

Burgers bellen vooraf om een afspraak te maken. Het kan zijn dat ze vanuit de auto worden getest of dat zij in een kantoorruimte moeten komen, zodat de testen afgenomen kunnen worden. Dit houdt in dat je corona testen af gaat nemen middels keel- en neuskweken, en de bemonstering registreert. Verder voorzie jij ze van de juiste informatie. Je wordt aangestuurd door een coördinerend verpleegkundige. Er wordt gewerkt volgens een strikte werkinstructie en iedereen krijgt de juiste beschermingsmiddelen.

Je bent empathisch ingesteld en weet de burger gerust te stellen.
Je bent communicatief vaardig en kan de burger van de juiste informatie voorzien.
Je werkt secuur zodat je alle privé gevoelige informatie op de juiste manier administratief kan verwerken.

 • Bij voorkeur doe jij een zorg gerelateerde opleiding of richting biologische wetenschappen. Heb je dit niet maar wel aantoonbaar werkervaring of een afgeronde MBO 4 zorg-opleiding? Schrijf dan een goede motivatiebrief!
 • Je woont in regio Leiden, Den Haag, Rotterdam, Gouda of Amsterdam;
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar. (24 uur);
 • Je vindt het geen probleem om af en toe een weekenddienst te draaien. (met toeslag).

GGD Hollands Midden gaat een winterproof teststraat realiseren voor komende winter. Deze teststraat komt in regio Leiden en is geopend van 07:30 tot 17:00. De werkdagen zijn opgedeeld in twee shiften.
Het team waarin jij komt te werken bestaat uit verpleegkundigen, andere bemonsteraars en verkeersregelaars.

Medi Interim, onderdeel van Start People, is als intermediair al 40 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Medi Interim aan het werk.

Jouw werkdagen gaan in overleg op basis van het rooster.

 • Het salaris bedraagt € 14,09 per uur;
 • Een parttime tijdelijk dienstverband tot eind december met grote kans op verlenging;
 • De mogelijkheid om je cv op te pimpen;
 • Je bouwt reserveringen op zoals vakantiegeld en verlofdagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • VOG word vergoed zodra je 200 uur hebt gewerkt voor ons;
 • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz..

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Tedros of Laurens op 015-2132965