Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice Medewerker

Start People Rotterdam XL

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0007858

Ben jij een sociale topper en op zoek naar een nieuwe uitdaging met goede doorgroeimogelijkheden in in klantcontact? Lees dan snel verder want bij Tele2 Hoofdkantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die hun steentje bij willen dragen in ons KCC team van Tele2.

10 augustus zal er een instroommoment plaatsvinden voor nieuwe medewerkers.

Als Klantenservice medewerker / callcenter medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die een vraag hebben over hun telefoon, abonnement of elke andere dienst die Tele2 aanbiedt. Met jouw scherpe sales gerichte insteek speel je een essentiële rol door de klant niet alleen optimaal te woord te staan, maar ook de producten en diensten aan te bieden die perfect aansluiten bij de behoefte van de klant.

Er is veel mogelijk binnen Tele2 maar jij moet zelf het initiatief nemen. Wees enthousiast, mis je iets of kan iets beter? Ga je gang, doe het anders!

Ben jij net zo enthousiast over ons, als wij over deze rol? Mooi, dan zijn we vast een goede match! Solliciteren bij ons is heel eenvoudig. Stuur jouw CV en motivatie naar ons op, en je ontvangt daarna een telefoontje van één van onze recruiters. Wanneer jij nog enthousiaster bent geworden, is dit het moment van de start voor gesprekken met onze recruiter. Nog steeds enthousiast? Dan komt er een inhoudelijk 2e gesprek op het hoofdkantoor met de hiring managers!

Jij bent degene die het verschil gaat maken! Jij bent namelijk een persoon die plezier krijgt uit het helpen van mensen en je weet dit enthousiasme over te brengen aan de klant. Al jouw klantcontacten via call of chat worden met een goed gevoel afgesloten bij de klant omdat jij, als geen ander, je kennis en kunde inzet voor een persoonlijk advies. Tel jouw gevoel voor humor, een positieve bijdrage aan de teamsfeer, flexibiliteit, out of the box thinking en je enthousiasme daarbij op en je bent de ideale aanwinst voor ons team!

Daarnaast: is het belangrijk dat jij:

 • goed luistert en communiceert;
 • kansen ziet, benut of gewoon creëert (cross- & upselling);
 • een sterk empatisch- en inlevingsvermogen hebt
 • de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift;
 • flexibel beschikbaar bent (24 tot 32 uur per week beschikbaar). De huidige werktijden zijn van maandag t/m vrijdag 09:00-22:00 en zaterdag 09:00-18:00
 • zelfsturend bent. Het inwerktraject vindt grotendeels thuis plaats (32 uur per week)

Tele2, je kent ons vast wel, de beste mobiele provider 2019! Met onze challenger mindset dagen wij onszelf en de markt uit om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Gedurfd, verantwoordelijkheid en samenwerken dat zijn onze kern competenties. Dit kun je van ons verwachten:

 • Bij ons geen ouderwets eenzijdige beoordelingssysteem. In plaats daarvan krijg je coaching op maat waarin alles draait om eerlijke feedback en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je gaat werken in een mooi kantoor vlakbij treinstation Den Haag Hollands Spoor;
 • Je krijgt er zo’n 1250 enthousiaste en gedreven collega’s bij;
 • Workshops, sportieve uitjes, gezellige borrels en leuke feesten;

Tele2 heeft het beste netwerk van Nederland en daar word jij ambassadeur van, en dat is precies de reden waarom wij er alles aan doen om jou succesvol te maken. Dat doen we door:

 • Te helpen met je ontwikkeling via trainingen en workshops, investeren in onze medewerkers vinden wij namelijk belangrijk;
 • Waanzinnige teamactiviteiten te organiseren als jij en je team targets halen
 • Doorgroeimogelijkheden aan te bieden;
 • Een goed salaris van €10,50 per uur te bieden (excl. toeslagen voor de avonden/weekend)
 • 100% vergoeding voor het openbaar vervoer. (Goede bereikbaarheid vanuit o.a. Rotterdam, Leiden, Delft en Zoetermeer. Gelegen naast station Hollands Spoor!)