Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

ON HOLD - Student medewerker GGD Parttime

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024384

Jij hebt deze zomer vrij van de uni en zin om je handen (letterlijk) uit de mouwen te steken. Jij wil jezelf graag nuttig maken en iets bijverdienen.

Je komt te werken bij de teststraat van de GGD. Concreet houdt dit in dat je monsters af gaat nemen bij mensen met een corona verdenking. Dit doe je door middel van een PCR-test (met een wattenstaaf). Uiteraard krijg je volledig beschermende kleding en wordt je ingewerkt op het verrichten van de handelingen. Je hebt affiniteit met secuur werken en bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom COVID-19.

De diensten zijn van 07:30 tot 16:30. Het is een parttime functie waarbij je minimaal 3 diensten epr week beschikbaar moet zijn (ma t/m za).
Je werkt samen met een coördinerend verpleegkundige en een verkeersregelaar. Er is dus altijd iemand waar je bij terecht kunt met jouw vragen.

  • Een opleiding verpleegkunde of biologie is een pré, geen must;
  • je bent per direct beschikbaar voor de hele zomerperiode;
  • je bent bereid in ieder geval 3 diensten per week te draaien.

De teststraat is onderdeel van de GGD Hollands Midden. Vanuit de GGD is de drive trough opgezet op het Go-stores parkeer terrein tussen Gouda en Waddinxveen. De patiënten komen het terrein opgereden. Vervolgens wijst de verkeersleider hen de plek om te wachtten tot ze aan de beurt zijn. Dan mogen ze door de teststraat te rijden waar jij klaarstaat om het keel- en neusmonster af te nemen.

  • Je krijgt een bruto uurloon van €13,96 per uur;
  • Ook krijg je van ons een reiskostenvergoeding;
  • je krijgt een tijdelijke functie voor in ieder geval de zomerperiode;
  • Jij hebt de mogelijkheid tot een interessante functie waarbij je jezelf nuttig kunt maken m.b.t. actuele gezondheidsrisico’s;
  • Je krijgt van ons een vast contactpersoon binnen Start People Medi Interim bij wie je met al je vragen terecht kan;
  • En als kers op de taart krijg je de mogelijkheid tot het volgen van online cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden? Neem dan snel de eerste stap door te solliciteren via onderstaande button. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op (op werkdagen).