Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Onderhoud en storingsmonteur Mentos

Start People Breda XL

Standplaats
Roosendaal
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0029047

Zonder draaiende machines geen Mentos!

Kun jij complexe storingen gemakkelijk oplossen, ben je een echte doorzetter en kun je de probleemoplossing ook overbrengen aan collega's? Dan ben jij onze nieuwe onderhouds- en storingsmonteur!

 • Je bent de spin in het web bij onze technische dienst.
 • Je lokaliseert en verhelpt storingen en handelt deze administratief af;
 • Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan machines;
 • Je probeert afwijkingen op tijd te zien en aan te pakken om storingen te voorkomen;
 • Je helpt collega's door de probleemoplossing aan hen over te brengen;
 • Met jouw creative en technische blik help je onze processen nog verder te optimaliseren en te zorgen dat we up to date zijn op gebied van techniek en innovatie.

Heb jij een MBO opleiding elektrotechniek of mechatrocica afgerond en herken jij jezelf in onderstaande criteria?

 • Je hebt ervaring als monteur in een productieomgeving;
 • Je kennis van elektrotechniek is groter dan die van het mechanische gedeelte;
 • Je hebt een proactieve werkhouding, zit niet graag stil en hebt analytische skills;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het wel prettig om onderdeel te zijn van een groter team;
 • Je spreekt de Nederlandse taal;
 • Je woont in de omgeving van Breda, Roosendaal of Tilburg.

Perfetti van Melle is gecertificeerd als Top Employer 2020! Dit keurmerk laat zien dat Perfetti van Melle behoort tot een wereldwijd gezelschap van vooruitstrevende werkgevers die zich voortdurend inzetten om het beste HR-beleid door te voeren.

Perfetti van Melle is een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum. Iedere dag staat in het teken van het bedenken van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten en merken. En bij al die innovaties denken zij natuurlijk het eerst aan hun consumenten, zodat zij deze iedere dag kunnen verrassen met het lekkerste snoep en kauwgum. In meer dan 150 landen in de wereld kun je de producten van Perfetti van Melle vinden. Vanuit de Benelux-organisatie zorgen zij dat je Mentos (Gum),Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk overal in Nederlanden België kunt kopen. De fabrieken in Breda, Weert en Sittard maken Mentos, Fruittella en Frisk. En ze leveren niet alleen aan landen in Europa, maar bijvoorbeeld ook aan de Verenigde Staten en Japan. Het internationale karakter vind je dus overal terug, iedere dag!

 • Je krijgt een fulltime contract voor bepaalde tijd van 11 maanden, inclusief 1 maand proeftijd. Bij goed functioneren zal er daarna een vaste aanstelling volgen vanuit Perfetti van Melle;
 • Een marktconform salaris tussen 2.420€ en 3.550€ bruto per maand (afhankelijk van opleiding, ervaring en kennis). Salaris is exclusief 20% 3-ploegentoeslag;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld (8%), reiskosten, pensioenregeling en voldoende trainingen op het gebied van techniek, health and safety.

Verder is er een fijne familiaire sfeer, goede lunchvoorzieningen in de grote kantine en opleiding en voldoende doorgroei mogelijkheden.