Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Onderhoudsmonteur

Start People Inhouse Serv Abbott Biologicals Olst

Standplaats
Olst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0055706

Bij Abbott Biologicals te Olst is de afdeling Maintenance verantwoordelijk voor het onderhouden van de apparatuur en geautomatiseerde machines op de diverse Steriel- en Oraal-productielijnen. Voor dit gedreven en enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe Dedicated Technician.

Tijdens je werktijden ben je als Dedicated Technician de technische spin in het web op een vaste productieafdeling met gespecialiseerde productiemachines. Je zorgt voor continuïteit in de productie door de installaties in topstaat te houden en bent verantwoordelijk voor het tijdig escaleren en/of effectief oplossen van complexe storingen en onderhoudsactiviteiten, met inachtneming van het budget, de planning en interne kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Je draagt waar mogelijk ideeën voor verbetering van de machines aan en bent een vraagbaak voor de collega’s van Maintenance. Ook zorg je voor een goede communicatie tussen het Maintenance- en Productie team met betrekking tot de technische staat van de afdeling en de voortgang van lopende acties.

Daarnaast houdt je toezicht op de voortgang, uitvoering en naleving van voorschriften; en ben je verantwoordelijk voor tijdig signaleren van planningsuitdagingen of onverwachte problemen.
Afwijkingen worden tijdig geadresseerd en besturingstechnische aspecten van procesontwerpen worden geïnterpreteerd en geanalyseerd. De werkzaamheden worden door jou gecoördineerd in samenwerking met opdrachtgevers, team Engineering, contractors en andere betrokkenen. Werkopdrachten worden administratief afgesloten door verzameling en completering van alle gegevens. Ook valt het onder jouw verantwoording dat er on the job trainingssessies verzorgd worden voor zowel monteurs als operators binnen jouw vakgebied.

Beschik jij over de volgende diploma's en eigenschappen?

  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma niveau 4,
  • Je hebt een elektrotechnische en/of besturingstechnische,
    mechatronische en of werktuigbouwkundige. en of mechanische
    achtergrond,
  • Je hebt plezier in het (preventief) onderhoud plegen aan machines en productie-installaties
  • Je bent flexibel en hebt een goede werkethos
  • Je bent fulltime of 32 uur per week beschikbaar

Dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Abbott creëert baanbrekende producten – op het gebied van diagnose, medische apparatuur, voeding en medicatie – om jou, en de mensen om je heen te helpen met een goede gezondheid om zo van de eindeloze mogelijkheden die het leven ons biedt te kunnen genieten. Vandaag de dag werkt Abbott met 109.000 fte aan een blijvende impact op de gezondheidszorg in de meer dan 160 landen die ze bedienen. Al meer dan 130 jaar staat wetenschap en innovatie centraal. Ze reageren snel op veranderingen in de wereld. Zo kan Abbott betere oplossingen bieden om mensen te helpen zo veel mogelijk uit het leven te halen.

Wij bieden jou een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans op een vaste aanstelling.