4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Onderhoudsmonteur bij Bolletje

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0919000151

Ik wil Bolletje! Wie kent deze slogan niet? In Almelo zijn we per direct op zoek naar een allround onderhoudsmonteur. Het betreft een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Als onderhoudsmonteur werk je intensief samen met de ploegleider en operator C met als gezamenlijk doel het realiseren van OEE doelstellingen binnen de productie. Daarnaast werk je met de collega’s van de technische dienst aan het opstellen en verbeteren van het preventieve onderhoudssysteem.

Waar word je verantwoordelijk voor?

 • uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties;
 • analyseren en oplossen van storingen en storingsoorzaken;
 • modificeren van productielijnen en machines;
 • elektrotechnische en mechanische werkzaamheden;
 • oplossen van besturingstechnische problemen/storingen;
 • diverse installatiewerkzaamheden.

Wat verwacht Bolletje van jou?

 • je beschikt over minimaal een afgeronde technische opleiding MBO niveau 4 in de richting van mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
 • jij bent een gedreven teamplayer die in staat is om ‘out of the box’ te denken;
 • je communiceert open en duidelijk, neemt initiatief, bent flexibel en stressbestendig;
 • je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, inventief, verbindend, efficiënt en slagvaardig;
 • je bent fulltime beschikbaar en bereid om in een 3-ploegendienst te werken, waarbij je één week per maand in dagdienst werkzaam bent (3+1)

Kom bij ons werken! Bolletje B.V. is een oer Twents bedrijf waar, over twee locaties verdeeld, ongeveer 450 mensen werkzaam zijn. In Almelo worden, in een geautomatiseerde productieomgeving onder andere beschuit, roggebrood, knäckebröd en kruidnoten gemaakt.

De cultuur binnen Bolletje kenmerkt zich als informeel en no-nonsense. Maar misschien wel het belangrijkste, bij Bolletje krijg jij de kans om je te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Start People XL is als inhouse uitzendbureau gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in Almelo.

Bij Bolletje in Almelo zijn veel doorgroeimogelijkheden en er wordt gewerkt met een uitgebreid beoordelingssysteem. Op deze manier weet jij waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden binnen Bolletje zijn.

Als onderhoudsmonteur ontvang je een uitstekende beloning. Je ontvangt een salaris tussen de € 2.050,- en € 2.862,- bij een dienstverband van 36 uur. Dit is exclusief een ploegentoeslag van 15,5% en wordt berekend over een periode van 4 weken. De inschaling is afhankelijk van je ervaring en opleiding, waarbij de CAO Zoetwaren wordt gehanteerd. Verder krijg je via Start People Xl een jaarcontract en bij goed functioneren aansluitend een contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever.

Ben jij enthousiast, voldoe jij aan de gestelde eisen en wil jij onderdeel zijn van dit prachtige bedrijf? Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteren’ button.