Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Onderhoudsmonteur Extrusie

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0038114

Ben jij oplossingsgericht en op zoek naar een baan vol nieuwe uitdagingen? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een ideale vacature voor je! Voor de klant Hydro te Drunen zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmonteur voor in de dagdienst onder een fulltime dienstverband. In deze functie zal je de afdeling Extrusie gaan ondersteunen op het gebied van storingen oplossen, onderhoud verrichten en het meedenken in het verbeteren van de processen. De afdeling extrusie beschikt over 2 mechanische persen die de aluminium profielen persen.

Wij zoeken een onderhoudsmonteur met kennis en passie voor techniek. Je hebt je werkervaring al opgedaan in een productieomgeving en bent bekend met het uitvoeren van onderhoud in zowel de pneumatiek, hydrauliek en processystemen. Ook de elektrotechniek is niet vreemd voor jou. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in de techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werktuigbouwkunde of iets soortgelijk.

Hydro is wereldwijd dé nummer 1 op het gebied van aluminium profielen. Het moederbedrijf zit gevestigd in Noorwegen. De locatie Drunen is de grootste productielocatie binnen de Benelux en daarom ook het hart van de Benelux. Wereldwijd telt Hydro 35.000 medewerkers in 40 landen.
Hydro ligt in Drunen aan de A59 en is daarom prima te bereiken vanaf omgeving Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Wij bieden jou een fulltime baan met een uitzicht op een vast contract. Je krijgt een goed salaris op basis van jouw werkervaring. Reiskosten worden vergoed vanaf 10 kilometer. Hydro hecht veel waarde aan veiligheid en interne leerprocessen. Hier ga jij dan ook deel van uitmaken!
Zie jij jezelf als de techneut die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatieknop!
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op op 06-81598653 of hydro@startpeople.nl