Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Onderhoudsmonteur Metaalbewerking

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0038114

Ben jij oplossingsgericht en op zoek naar een baan vol nieuwe uitdagingen? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een ideale vacature voor je! Voor de klant Hydro te Drunen zijn wij momenteel op zoek naar een storingsmonteur voor in een 5-ploegendienst (fulltime dienstverband). In deze functie zal je de verschillende afdelingen gaan ondersteunen op het gebied van storingen oplossen, onderhoud verrichten en het meedenken in het verbeteren van de processen.

Voor deze functie is het van belang dat jij jezelf herkend in onderstaand profiel:

  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in het oplossen van grotere, complexe storingen en het uitvoeren van onderhoud;
  • Je hebt een afgeronde opleiding binnen de technische sector;
  • Je hebt kennis van pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Hydro is een toonaangevend industrieel bedrijf op het gebied van aluminium profielen dat zaken doet en samenwerkingsverbanden opbouwt voor een duurzamere toekomst. Hydro neemt het voortouw in de richting van een duurzamere toekomst door meer leefbare gemeenschappen te creëren door natuurlijke hulpbronnen op innovatieve en efficiënte manieren om te zetten in producten en oplossingen. Hydro ligt gevestigd in Drunen en is goed bereikbaar vanaf Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven of omliggende gebieden.

Naast een uitdagende functie binnen een internationaal bedrijf bieden wij je het volgende aan:

  • Een fulltime dienstverband, waarbij je komt te werken in 5-ploegen (30% ploegentoeslag);
  • Een marktconform salaris gebaseerd op de ervaring die je meebrengt;
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en doorgroeien, middels interne trainingen bij de klant of (online) trainingen en workshops vanuit Start People. Daarnaast is er bij goed functioneren uitzicht op een vast contract bij de klant!
    Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Dan horen wij graag van je! Dit kan middels onderstaande sollicitatieknop. Mocht je vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen via 06-81598653 of een mail sturen naar hydro@startpeople.nl.