Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Ondersteunend begeleider

Start People Medi Interim Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0016971

Heb jij affiniteit met de doelgroep ongedocumenteerden? Ben jij een pionier in het open van nieuwe locaties? Ben je in het bezit van een agogisch diploma? Sta je stevig in je schoenen en kan je overweg met weerstand? Lees dan vooral door!

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 32-36 uur per week. Het betreft een opdracht van 6 maanden.
De doelgroep zijn ongedocumenteerden. Deze migranten zijn in procedure of hebben de asielprocedure doorlopen, maar nog geen verblijfsvergunning ontvangen. Het is om verschillende redenen dat de migranten niet vertrekken naar een ander land of land van herkomst. In de locaties van deze doelgroep komen een aantal verschuivingen en wijzigingen. De locatie waar vanuit je werkzaam bent wisselt en verandert dus ook. Er zijn ook werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het opzetten van de nieuwe locaties.
Als persoonlijk begeleider heb je een aantal cliënten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je begeleid de cliënten met het op orde krijgen van diverse zaken. Je kan denken aan ondersteuning bij de asielprocedure (in samen werking met de juiste instanties), huishouding, persoonlijke verzorging, financiën, dagbesteding en sociaal netwerk. Samen met de cliënt maak je een plan van aanpak om doelen te behalen en te behouden. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het stimuleren en motiveren van cliënten. Hierbij creëer je een goede en open sfeer op de werkvloer.

Mocht je vragen hebben over de vacature of procedure, neem dan gerust contact met ons op via 020-4637421 of 5744@startpeople.nl.

 • Je bent in bezit van een agogisch diploma (minimaal MBO-3);
 • Je bezit werkervaring binnen de agogisch sector en met een kwetsbare doelgroep;
 • Je heb affiniteit met de doelgroep, asielzoekers/ongedocumenteerde;
 • Je bent kundig in trajectmatig en methodisch begeleiden van cliënten;
 • Je kan tegen een stootje en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent voor minimaal 32-36 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel beschikbaar (dag-, avond- en nachtdiensten):
 • Reizen met OV of fiets i.v.m. geen (kosteloze) parkeerfaciliteiten.

Het aanvragen van een VOG en het inwinnen van referenties is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het bedrijf is een welzijnsorganisatie in Amsterdam en de regio er omheen. De organisatie draagt bij aan samenleving om de diverse kwetsbare doelgroepen te begeleiden en te ondersteunen. Ze streven naar een volwaardig leven voor elke cliënt. De organisatie bied diverse zorgvormen aan, zoals opvang, huisvestiging, dagbesteding en woonbegeleiding. Hoe de zorgbehoefte wordt ingevuld is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt. Om in de zorgvraag te voorzien zijn vaak diverse instanties aangesloten bij het zorgplan van de desbetreffende cliënt. De organisatie verbind op verschillende niveaus: cliënten, medewerker, de buurtbewoners en Amsterdam.

Een van onze medewerkers zegt over de organisatie:
“Het is een fantastische organisatie met veel verstand en begrip voor hun doelgroep. Ik werd ook open ontvangen en voelt me thuis binnen de organisatie. Ik werk hier met veel plezier en hoop dat dit nog lang zo mag blijven.”

 • De mogelijkheid om jouw werkervaring uit te breiden als Persoonlijk begeleider in de welzijnssector;
 • Een salaris conform CAO Sociaal Werk, schaal 5 (€1996 - €2844 o.b.v. 36 uur p/w);
 • Een opdracht voor bepaalde duur van 6 maanden (verlenging is een mogelijkheid);
 • Verwachte startdatum opdracht, medio april/mei;
 • Parttime en fulltime mogelijkheden;
 • Wij bieden functie gerelateerde scholingen zoals medicatie, BHV en reanimatie;
 • Hiernaast heb je onbeperkt toegang tot online trainingen via Goodhabitz,
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis), reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen.