4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Ondersteunende Projectmedewerker

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0006416

Ben jij een echte ondersteuner? Wil je parttime werken bij de Hogeschool van Amsterdam? Lees dan snel verder voor de functie!

Wat ga jij doen als projectmedewerker:

De ondersteuner helpt beide voorzitters door de volgende taken uit te voeren:

  • Het organiseren van de vergaderingen van beide commissies, d.w.z. met de voorzitter opstellen van de agenda, het inplannen van bijeenkomsten en reserveren ruimtes, het maken van het verslag en zorgdragen van de archivering van het verslag en relevante stukken in de digitale omgeving, het bijhouden van actielijsten en planningen
  • Het ondersteunen bij het uitvoeren van de jaaragenda
  • Het inrichten en actueel houden van de digitale werkomgeving
  • Redactie van teksten en in concept aangeleverde stukken
  • Licht beleidsvoorbereidend werk, zoals het maken van overzichten of uitzoekwerk

Wij zoeken

  • Is zelfstandig en sociaal
  • Kan resultaatgericht en planmatig (samen)werken
  • Heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke kwaliteiten
  • Is flexibel en stressbestendig, ondernemend, werkt zorgvuldig en nauwkeurig
  • Kan werken met office en eventueel flowcharts in elkaar zetten

De afdeling/opleiding
Je komt te werken voor de tweedegraads lerarenopleidingen (Clusters Maatschappijvakken, Talen en Exact), zij zijn onderdeel van de faculteit Onderwijs en Opvoeding, waar ruim vijfduizend studenten zich voorbereiden op een loopbaan als leraar in het primair, secundair en beroepsonderwijs, als pedagoog of als leraar pedagogiek.

In het onderwijs en onderzoek van de faculteit is het ‘onderwijzen en opvoeden in grootstedelijke context’, aangeduid met de term ‘Urban Education’ een speerpunt. Het opgroeien in de grote stad betekent voor leerlingen en jongeren opgroeien in een wereld vol verschillen. Scholen in de grote stad tellen soms meer dan honderd nationaliteiten. In het afstudeerprofiel van onze opleidingen worden leraren en pedagogen voorbereid op het werken in deze context.

Wij bieden een uitdagende tijdelijke dienstverband voor 16 uur in de week. De functie duurt plus minus tot juli 2020.

heb je interesse?

Reageer snel!