Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Online marketeer technische profielen

Start People Algemeen

Standplaats
Almelo
Opleiding
HBO
Vakgebied
Marketing
Vacaturenummer
1AV0060369

Data-gedreven? Wordt je blij van het analyseren van cijfers en trends? Én vind je het leuk om dit toe te passen voor recruitment in de industriële sector? Lees dan snel verder want wij hebben dan wellicht een leuke baan!

Voor een nieuwe tak van RGF Staffing zijn wij op zoek naar een online marketeer. Jij gaat je als online marketeer op een creatieve manier richten op de (online) groei en positionering voor de vacatures en klanten voor technisch personeel namelijk; voor procesoperators. Jij gaat aan de slag met het creëren van content voor vacatures en landings/werkenbij-pagina’s, het inrichten van online campagnes en jij gaat op een vernieuwende manier inspelen op de krappe markt van techniek. Door goed te kijken naar de data en gebruik te maken van verschillende recruitment tools ga je op zoek naar steeds een betere manier om een werkzoekende te bereiken en te binden aan RGF Staffing en onze klanten. Hierdoor ga jij onze kandidaten helpen aan betekenis vol werk. De focus ligt op kandidaten en hun talent, dit heet bij RGF Staffing ‘Talent Hacker’.

Als Online Recruitment Marketeer bij RGF Staffing werk jij voor een nieuwe afdeling in West NL omgeving Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Haarlem. Binnen deze afdeling speel jij een rol in het gehele recruitment proces. Hier ben jij bezig met: experimenteren en nadenken over bestaande processen en steeds op zoek zijn naar hoe het een stukje beter kan. Ook ga jij je bezig houden met social media advertising, marketing, creëren van landingspagina’s, bedenken en opzetten van projecten, data analyseren en rapporteren, search advertising, A/B testen, funnelbeheer, doelgroep analyse en het wervend schrijven van (vacature)teksten.

Naast dat je verantwoordelijk bent voor het bovenstaande krijg je ook de mooie opdracht om kandidaten door middel van bovenstaande technieken leerling procesoperators te werven. Hierbij ben je verantwoordelijk van A tot Z in dit proces: van vacatureteksten schrijven tot aan het plaatsen van de kandidaat. Daarnaast ben je goed in het doormeten van de instroom per gebruikte kanaal en weet jij zodanig de teksten en campagnes op de juiste manier te verbeteren/optimaliseren.

Binnen RGF Staffing zijn wij continu bezig met het verbeteren van het recruitment proces en de online recruitment strategie. Daarom is het belangrijk dat jij gevoel hebt voor online/social media, oog hebt voor design/lay-out en tekstueel sterk. Ook is het fijn dat jij pro-actief bent, mee wilt denken en altijd verder kijkt dan onze neus lang is.

Daarnaast verwachten wij dat jij;

 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring hebt met online marketing/recruitmentmarketing of een gerelateerde opleiding hebt gevolgd;
 • Je 40 uur beschikbaar bent, we hebben je hard nodig!
 • Affiniteit hebt met de technische branche
 • Commercieel gedreven bent en goed kan werken met KPI’s
 • Je hebt affiniteit met het schrijven van vacatureteksten

Wij zijn RGF Staffing the Netherlands en het is onze missie om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren we een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in ons DNA en in dat van onze merken zoals Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen. We staan dan ook voor een divers personeelsbeleid – daarmee bedoelen we diversiteit in kleur, seksuele gerichtheid, geslacht, leeftijd en geloofsovertuiging. We geloven dat dit voor meer creativiteit, innovatie en een beter resultaat zorgt. RGF Staffing the Netherlands is een sterk groeiende organisatie, met 1245 werknemers in vaste dienst. In onze branche zijn we toonaangevend. Onze omvang maakt het mogelijk om maatschappelijke impact te maken.

 • Wij bieden jou een fulltime baan;
 • Jij begint met een tijdelijke contract maar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500,- en €3.000,- op basis van 40 uur;
 • 8% vakantiegeld met nog 6% extra persoonlijk budget (inzetbaar voor opleidingsbudget, extra vrije dagen of uit te laten betalen)
 • Een laptop en smartphone.